Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 11. května 2019 10:29

Janulik03 Děkuju :-).

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. května 2019 10:41

whiskas drzim piskvorce palce

Online barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 11. května 2019 10:59
Reakce na whiskas:

barbucha Dočítala jsem a z posledních příspěvků se tedy zdá, že dobrý? Princezna je snad jen unavená, nebo testuje nabízený servis? Každopádně držím palce .

​Je to rozmazlená veš líná! Prej 2-3 týdny a spraví se to... po dvou dnech je jasný, že jí v životě nebylo líp, už zase žere psy... zaplaťpámbu teda Ale my jak jsme vytikaný ještě z Otíčka, letíme na veterinu s každým prdem a je mi jasný, že ani příště to nebude lepší, že bychom si jako řekli však počkáme, je to jen zvíře (jakože si pomůže samo třeba jen že si naordinuje ten klid).

Držím palce hlavně tobě! Já ti nevim... víc operací tak často za sebou bych asi už těžce zvažovala. Uvidíš, co na to veterinář - pokud je rozumnej, sám to s tebou asi probere. Je to těžký s těma němejma tvářema... ale bez nich je to eště těžší, že jo.

Si vzpomínám, jak to bylo s harantama - krev stříkala proudem a bylo to "neřvi nebo ti eště přidám!" a tady se zviřátko jen blbě zatváří a celá rodina se v slzách hroutí

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 11. května 2019 11:02

jinx Moc děkuju :-). V pondělí se snad uvidí. 

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 11. května 2019 11:14

barbucha Tak to jsou skvělé zprávy . A že je rozmazlená? Tak od toho je máme, že? Stačí, aby byl použit ten správný pohled a je po výchovných zásadách. Nemám tedy porovnání s "harantama" , ale u němé (no, jak se to vezme) tváře mi každý zdravotní problém drásá srdce. Paradoxně jsme všichni na prášky, ale Piškvorka je absolutně v pohodě, tedy soudě dle jejího chování, což je vlastně dobře. Uvidíme, jaký verdikt uslyšíme a podle toho bude zvolen další postup. Samozřejmě jsem už přemýšlela, že pokud by opravdu šlo o recidivu, bylo-li by rozumné podstoupit další operaci. Ale, jak píšeš, veterinář nám jistě řekne více, pro a proti a následně se budeme rozhodovat. Udělám vše, aby se beruška cítila dobře, ať už to bude znamenat volbu a, nebo b.

Online barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 11. května 2019 11:22

whiskas 

Budem držet všechny palce i tlapky, a dej vědět!!

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 11. května 2019 11:51
Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 11. května 2019 12:06

barbucha tak, zas MŇA keď sekne v krížoch, tiež sa tvárim na umretie.

Inak z tohoto dôvodu som povolila len korytnačku. Po tom, ako som zle znášala odchod psa a mačky, dúfam, že toto ma proste prežije a riešiť to bude niekto iný.

Online barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 11. května 2019 12:12

slniecko 

Želvu mám taky

Ve zřídkavých chvilkách příčetnosti bych si už žádnýho chlupáče taky nepořizovala... ale to bych holt nesměla čučet na FB a na spoustu těch sirotků, který se tam vždycky objevěj

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 11. května 2019 12:38

barbucha to hej

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 11. května 2019 13:30

barbucha já jsem to, ze už nechci dalšího psa, rikala přesně do momentu, než umřel.pak jsem to vydržela přesně 14 dni...a nelituju ani jednu jedinou vteřinu, i když ty konce jsou tak strasne moc strašný a tezky. Benefity zivota se psem to vsechno úplně bohatě tisíckrát vyváží. 

Taky jsem tuhle prohlížela přes pesweb par utulku a těch psu jsou tisíce a některý v těch utulcich trci už od doby, kdy jsem hledala Rufíka

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 11. května 2019 13:46

barbucha vzpomnela jsem si na tebe a psozroutku, v TV jsem zaslechla, ze hledaji nove adepty do poradu Kocka neni pes

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 11. května 2019 13:48

ad želva: hele myslíte, že by želva žrala malý kačátka? u našich je rybník a někdo do něj před cca pěti lety "odložil" želvu... (fakt tam je, viděla jsem ji - žádná fáma to neni, má tak 30-40cm, hranatá hlava...) a teď se tam kachnám ztrácej malý kačenky... bylo jich přes dvacet a dneska jsem viděla dvě poslední

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 11. května 2019 13:54

RoSa podle mě to možný je

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 11. května 2019 15:32

Focení je děsný opruz

Online barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 11. května 2019 15:51

Kokoska 

Beze mě! Nikomu kašpary dělat nebudu!

RoSa 

Tak želva je masožravec, a jestli je velká... Náš kroutvor běžně lovil žížaly, fuj!

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 11. května 2019 21:54

RoSa Taky si myslim, ze je to mozne. 40cm uz je docela velkej kusanec. A kachnatka jsou snadna korist.

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 11. května 2019 23:34

RoSa to je s největší pravděpodobností želva nádherná a ta je dravá až běda. Takže jo, kačenky bude mít na svědomí ona.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 11. května 2019 23:37

SunEclipse podle ty hranatý hlavy jsem si hned vzpomnela na zlou kajmanku supí Bosicado v Rolfovi zalesakovi, a ta měla na svědomí i menšího psa! 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. května 2019 03:20

Potrefenáhusa Jezisikriste, co to je!? To fakt existuje!?