Potrefenáhusa prosimtě, pupek nechce věci sám po sobě
oslintá si hračku a už ji pak nechce.
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa klistata
ja jsem vcera byla u segry a mela jsem na kline jejich kocoura a taky na me z nej spadlo kliste
segru nenapadlo nic lepsiho, nez jit pro nejakej sprej a zacit to na nej strikat... takze ten hodnej blbec, kterej by na sobe nechal drivi stipat, me hystericky podrapal a pak na me zahlizel a kdyz jsem ho chtela pohladil, tak se jezil![]()
barbucha border teriér, ta malá tmavá krasava se k nám o prázdninách bude stěhovat
barbucha Uf... jsem ty dvě strany dočítala fakt bez dechu. Tak se asi přetáhla, to lidi občas taky mívaj. Jsem moc ráda, že se tváří OK.
No a proč sem jdu... TOHLE mi udělalo ranní latte.

andulka01 To je jasne znameni ![]()
MP Marge Hmmm
, když jsem to ukázala matince, poznamenala, že ji vydírám. Nicméně nalomený jsme obě.
andulka01 to je osud! Nečeká nakonec nekde nějaká oranzova? ![]()
andulka01 ja tam dole vidím malú kačku![]()
Potrefenáhusa No možná jo, vždyť víme, že kočky jsou rozdělovány uváženě. Proto nespěchám. Ale fakt mě to ráno strašně dostalo. Protože se mi na dnešek kromě mnoha dalších snů zdálo o kočkách, mojich kočkách.
milacka Ty chodim krmit, tak snad OK :-) chovat je nebudu.
barbucha tak snad to bude ok...
barbucha Hele ja kdyz me okoli se*e, rada si zapredstiram nevolnost a unavu taky...popremejslej si![]()
barbucha Moc držím palce, ať je to dobrý
.
Nech si ty trapný narážky
Každej by chtěl bejt naším psem, každej! ![]()
Jinak teda fakt nevim, protože ta důra prostě není ve svý kůži, na postel furt nevyskočí... a z ní dolů (když ji tam někdo vyzdvihne) taky ne. Buď se jen rozhodla že na to má lidi... nebo je někde nějakej problém, ale neviditelnej
Kdyby tak uměla mluvit!
Sweet Potato potkani jsou úžasní

Sweet Potato Ach...
Máme pacienta. S někým se porval a odneslo to ucho. V kornoutu tedy vydržel asi deset minut. Napřed ho obrátil naruby a pak se z něj vysvlík. Kdyby vám někdy nabízeli tenhle typ kornoutu, nebrat.

Sweet Potato no hotový kouzelník...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje