baltik My dáváme léky na šz taky v salámu (šunce/sýru), výhoda je, že když zapomeneme, tak psi se sami připomínají :-).
Chlpáči a iné
Zina ale abych se jen nechlubila, musim priznat, ze tohoto stavu jsme dosahli az u naseho druheho psa, predchoziho jsme museli dva pevne drzet, i kdyz mu delala maserka dornovku, takze jsme uz ted byli pouceni a je to fakt velka uleva
baltik Na dornovku musíme taky držet, stačí jeden teda a udržím ho i já, ale že by si lehl na bok a všechno nechal bez fixace, to ne.
Já jsem dost vycvičená z těch potkanů, ti moc nespolupracujou, dostat jim něco do tlamičky, když je na to člověk sám, chce trochu cviku. Hlavní zásada fakt je, že to musí být rychlý, čím dýl to trvá, tím větší stres z toho a tím hůř to jde.
Zina no muj muz je judista, takze ty chvaty mu taky jdou, ale stejne jsem jeste pridrzovala :)
Kokoska to teda, ten cibulak jsem dostala od kamarádky, prý v ty polívkový míse měla její první tchyně žrádlo pro slepice, je to kamenina, ne porcelán, takže pro chudý
Potrefenáhusa ty košíky jsou úžasný! ten hranatej ![]()
Psa mívám jen občas na hlídání, ale jednou přes víkend měl nějaký prášky brát. Sežere nadšeně jogurt, za rybu by metal kozelce a pro šunku je ochotnej panáčkovat. Ze všeho tu tabletku vypreparoval, i paštiku vdechl a piluli vyplivl. Dostali jsme ji do něj až po tuhém boji, kdy jsem mu násilím otevřela hubu, manžel mu prášek hodil do krku a držela jsem mu tlamku zavřenou, dokud nepolkl.
To zvíře je naprostej flegmatik, nechá si obracet uši naruby a sahat kamkoli, prohmatávání pacek a hledání klíšťat má za libou kratochvíli, když do něj šťouchaj děti, tak se jen zvedne a vleze si někam dál od nich. Když jsem se chystala druhý den na další dávku, zasvítily mu oči a nastal boj daleko větší, svíjel se jak břišní tanečnice a když jsme ho přeprali, zalezl do kouta a zbytek dne s náma nemluvil.
Potrefenáhusa ale je to krásný a ještě s tou krajkou!
Kokoska Sákryš, co já bych dala za to, kdyby se mnou pes alespoň hodinu nemluvil...

Zina to voko ![]()
Kokoska Jo, to je přesný :-)
A FCI by teda mělo poupravit standard: "Uši: Malé a dobře nasazené, a nesené ploše přilehlé ke stranám hlavy." :-D
Smažim řízky...

Zina bozi ![]()
Potrefenáhusa taky bozi ![]()
Potrefenáhusa ta packa přes Goliáška
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje