Naša Lily je asi mačka.Dostať do nej tabletku je nadľudský výkon.Naposledy som ju skúšala oblbnúť tým,že ju dám do mäkkého syra....nezožrala to ![]()
Chlpáči a iné
Opakujeme ![]()

crazydaisy tak pes si prostě sedne, otevřeš mu tlamu, vložíš prášek, počkáš až polkne a konec, ne? :)
pecka
málem jsem zapomněla.
pecka já to máčknu do paštiky nebo do toho taveňáku, velmi jásavým hlasem zvolám: "Vezmi" a sežerou to. Ale když jsme měli malýho pejska, byl to taky problém možná vzhledem k velikosti, že to sousto bylo malý a to byla taky mistryně, jak ožrat to okolo a neporušenou tabletu třeba po 10 minutách někde vyplivnout.
Ted jak nám přibyly dvě venkovní kočky od sousedů, tak se taky cvičim, rychle popadnout, narvat do strany tlamy a chvíli jim držet hlavu nahoře, aby musely polknout. A nenechat se u toho moc zkrvavit. Je to jednou za čas, tak mi zatim moje rychlost stačí, ale dělat to denně, tak kočky zrychlej.
Goliášek mi ráno pěkně zatopil, 10 minut jsem ho hledala, volala, sypala granule do misky, otvírala lednici...nic. Říkala jsem si, že na mě určitě odněkud čumí, ale nemohla jsem ho najít. Ležel na skříni v tom koši a ani se nehnul, dokonce ani když už na něj sahala ruka...

Zlatý pejskové proti kočkám, fakt :-D

u nas zatim vsechny kocky jakekoliv pamlsky ignorovaly. zravi jsou jen na syrovy maso, ale co ho maji denne tak se kvuli nemu rozhodne nepretrhnou. leky jedine nasilim a u toho ustrasenyho (bohuzel je to ten vetsi) vzdy s krvavou odplatou![]()
Jindřich, jakožto desetikilový kocour s opravdu velkýma drápama, jedině pomocí kočičí rolky a dvou lidí. Ještě po letech mám viditelnou jizvu od drápance utrženého při aplikaci tabletky. Ale jinak to byl zlatej kočkor.
https://twitter.com/simonscat/status/1128266802323230720?s=21
(Neříkejte to na mne Tymiánovi, ale směju se nahlas)
Sweet Potato mné normálka tečou slzy smíchy ![]()
Sweet Potato Taveňák ještě nikdy nejedla (nekupujeme ho), ale zkusím, jestli by jí "náhodou" nezachutnal
. Má ráda tvaroh, ale do něj tabletu neukryješ ![]()
.
Sweet Potato
takové ze života.
Potrefenáhusa Prostě Goliáš, miláček
.
whiskas Já ho taky kupovala speciálně kvůli kocourovi, kdysi před různými speciálními dobrotami mi to poradili na veterině. Ale nečekej zázraky. Fakt se to podávání postupně spíš komplikuje, kočka je čím dál ostražitější a rafinovanější.
Magráta mně přijde do tý kočky skoro snazší něco pravidelně bodat, než ji něčím pravidelně krmit
U nás se ukázalo jako zhola nemožné, kapnout panu Černému kapku do očička (a prej třikrát denně, pche leda tak v celkový anestezii možná?)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje