Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. května 2019 11:54

Potrefenáhusa Hele, a teď si představ dva velký, a z toho jeden taková 35kilová Trnka a druhej ultrapomalej. S Belisou a Terkem jsem chodila na vodítku docela v pohodě, v nejhorším jsem je zpovelovala, ale po Terkovi se toho už teď moc chtít nedá a Cid sice plní všechny povely strašně rychle, ale tayk je rychle ruší, a když uvidí nějakýho práče, tak na něj chce jít .

Ideální v našem případě by bylo mít ty procházky rozdělelný, což částečně máme, ale víc to fakt nejde, už takhle je to dost časově náročný.

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 12:10

Zina u nás by bylo naprosto ideální, kdybysme si každej venčili svýho pejska, já svýho myšánka, kterej si roztomile hopká, čuchá a kouká, kde mě má.....ježiš, jak já na to vzpomínám jakej to byl úžasnej relax ....

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 12:14

Totiž jsem naštvaná, protože jsme včera blbě zavřeli do ložnice a ta čůza sežrala kus fungl nový drahý krásný deky a ještě roh povlečení i s kusem peřiny

jako fakt, kup si něco hezkýho a někdo ti to hned roztrhne, umaže, pobleje nebo sežere

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 31. května 2019 12:20
Reakce na Potrefenáhusa:

jako fakt, kup si něco hezkýho a někdo ti to hned roztrhne, umaže, pobleje nebo sežere

​ja to rikam furt, ze to je jak s detma!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. května 2019 12:34

Potrefenáhusa Škoda že to nemáme blíž, mohly bysme si to popůjčovat - já bych si klidně vzala ty dva drajvový a odevzdala dědoucha do tvý péče :-) :-).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2019 12:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Co dělat na psím hřišti....sedět na lavičce a štěkat

​ty nosíš psům vodu v čínském porcelánu? stylové

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 12:51

Jiná Realita to tam je nějakej erár a obavam se, že spíš činskej plast 

jakoze bysme si s rufickem sedli na lavičku a dali si caj o pate z kostniho porcelánu

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2019 13:04

Potrefenáhusa ano, přesně tak si vás představuju :) na rufíčka úplně sedí, jak sedí způsobně a malebně načechrán a jemně pije :)

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 13:06

akorát já teda na tom psím hřišti zažívám podobný frustrace jako asi některý matky v sousedním vlákně na dětským hřišti...já je vždycky u brány vypustim, pak si sednu na lavičku a jsem ráda, když nikoho neslyšim - tam jsou fakt maniaci, co s těma psama běhaj a skáčou přes ty překážky (kolikrát mi teda přijde, že to těm psům vyloženě kazej), tuhle nějakej pán zapojil i Trnku a Trnka teda byla úplně strašně nadšená....ale já na to nějak nemám - a taky mi přijde, že i ten pes chce mít chvíli pokoj bez lidský aktivity ...

já sebou nenosim ani tu blbou vodu, vždycky, když si vzpomenu, tak to ztroskotá na tom, že nemáme doma žádnou plastovou flašku

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 13:07

Jiná RealitaJeane, podejte mi ubrousek, potřebuji si osušit tlamičku.

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 13:09

Jiná Realita ale když na tu fotku koukám, tak to fakt vypadá jak čínskej zlacenej porcelánovej šálek...to neni zlato, ale bláto :-))  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2019 13:09

Potrefenáhusa já teď úplně nevím, jestli to přiznávat...ale náš předchozí pes byl opravdu navyknut nechávat si utírat tlamu po jídle si vždycky pucoval hubu třeba o žebřík nebo někomu o kalhoty, tak jsem mu, když jsem byla poblíž, prostě fakt utřela tlamu. raději, než mít oslintané kdeco. uf, je to venku.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. května 2019 13:10

Potrefenáhusa ale vypadá to na jemně květinový dekor se zlacením

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 13:14

Jiná Realita však jo, Rufík taky potřebuje, ale na tom není co utírat, jde jen o jeho pocit a myslim, že si to potřebuje vyfrotýrovat sám. 

Ale u nás chodívala úplně úžasná německá doga a hlídávala ji maminka majitelů a někde jsme je potkaly a doga měla takovou tu strašnou záclonu přehozenou přes celou hlavu a paní říkala: "Anynko, pojď k babičce, babička tě utře." a vytáhla z kapsy takovej ten kytičkovanej kapesník a záclonu utřela

Ale vona ta doga byla úplně strašně boží a v jedný práci, kde jsem pracovala, měli její dceru Andělu a ta byla taky úplně boží. 

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 31. května 2019 13:16

Potrefenáhusa jelikoz dogy jsou proste bozi

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 13:18
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 14:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Jako fakt, kup si něco hezkýho a někdo ti to hned roztrhne, umaže, pobleje nebo sežere

​Amen! 

Objednala jsem tri nove podprsenky od Victoria's Secret, jeste nedorazily, ale s pritelem uz uzavirame sazky, jak dlouho vydrzi

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 14:52
Reakce na Potrefenáhusa:

já sebou nenosim ani tu blbou vodu, vždycky, když si vzpomenu, tak to ztroskotá na tom, že nemáme doma žádnou plastovou flašku

​No vida, jak se hodi, ze patrim k podivinum, kteri piji mezi jidly a bez flasky z baraku vubec nevylezou

Ale i kdybych nepatrila, tak by se nic nestalo, protoze na psim hristi mame pumpu, pici fontanku jak pro lidi, tak pro psy, a hafo nerezovych misek. To si hrozne pochvalujeme, protoze Chico fakt potrebuje hodne pit, kdyz si hraje, vzdycky je prvni ze vsech uricenej a ziznivej. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 14:54

A dobre rano! Ja uz jsem nejakou chvili na nohou, ale Chico ma jeste noc:

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 14:56

MP Marge my máme vedle hřiště vodu taky, takže ze by někdo umřel žízní, snad nehrozí, akorát se pak vzdycky stydim, když Trnka slinta do cizi misky a žebrá piškoty