Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 15:00

Potrefenáhusa Ha, tak toho jsem s nasim anorektikem usetrena! Mne je spis hanba, kdyz mu nekdo neco velkoryse nabidne, vetsinou psi pamlsek, a pes se na nej jen s pohrdanim podiva a jde pryc

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 31. května 2019 16:35

MP Marge ty jo nevim jestli mam zavidet nebo se divit - nas pes by v zivote nelezel a nespal, kdyz my uz jsme vzhuru

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 31. května 2019 17:20

MP Marge podle me je lepsi, kdyz pes ve psim parku pamlsky nechce, nez kdyz ocuchava vsem pritomnym panickum kapsy  Samozrejme s desne nenapadnym vyrazem, takze je kazdymu uplne jasny, co dela. Pokud objevi pamlsky, tak se pak pred danym clovekem  nakrucuje, popripade hypnotizuje. Po napomenuti se presune jinam a po chvilce zase zacne zebrat. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 17:24

baltik Ani pro Chica to neni uplne typicke, ale obcas, pokud sel pozde spat, nebo venku prsi, se rad vyvaluje. Anebo vstane se mnou, doprovodi me do koupelny, projde bytem, jestli je vsechno v poradku - a vrati se do vyhrate postele.

Je to nicema 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 17:29
Reakce na Friga:

MP Marge podle me je lepsi, kdyz pes ve psim parku pamlsky nechce, nez kdyz ocuchava vsem pritomnym panickum kapsy  Samozrejme s desne nenapadnym vyrazem, takze je kazdymu uplne jasny, co dela. Pokud objevi pamlsky, tak se pak pred danym clovekem  nakrucuje, popripade hypnotizuje. Po napomenuti se presune jinam a po chvilce zase zacne zebrat. 

Tak to je ale celkem prirozene psi chovani

A kdybych tam byla ja, tak bych ti jeste kazila vychovu, protoze bych neodolala a vyprazdnila kapsy

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 19:26

MP Marge To je velká vyhoda.Rufik si vetsinou od cizích taky nebere. 

Trnce, jakmile někdo něco dá, tak už se ji nezbaví 

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 31. května 2019 19:49

MP Marge vsak taky panicci vetsinou neodolaj :) Navic Friga nadsene pribehne, pekne si sedne a da pac, kdyz nekdo zavola na sveho psa. Vetsinou je na miste driv nez volany pes  

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:19
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:21
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge To je velká vyhoda.Rufik si vetsinou od cizích taky nebere. 

​No jo, ale kdyz ten muj pacholek si nevezme ani ode me

Ja uz vubec nevim, cim ho mam pozitivne motivovat a odmenovat! Predstav si, ze on uz nechce ani ten parek

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:29

Imo mali psi jsou prostě míň žraví, míň potřebujou a rychle se zasytí. Ti větší to většinou berou i s rukou, zvlášť ty pracovní, kde žravost byla ještě cíleně podporovaná, aby byly dobře motivovatelný.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:32

MP Marge Já vás trochu podezírám, že mu dáváte věci od stolu, hlavně tvýho přítele teda, jak ho tu popisuješ :-). Jestli to tak je, tak dává smysl, že nic dalšího nechce.

Zkoušeli jste mu třeba pár dní dávat fakt jen to jeho žrádlo a absolutně nic jinýho?

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:42

MP Marge on ten malej pejsek asi má omezenou kapacitu toho co dokáže za den sežrat-naštěstí. jinak byste za chvíli měli válečka:-)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:48
Reakce na Zina:

MP Marge Já vás trochu podezírám, že mu dáváte věci od stolu, hlavně tvýho přítele teda, jak ho tu popisuješ :-). Jestli to tak je, tak dává smysl, že nic dalšího nechce.

Zkoušeli jste mu třeba pár dní dávat fakt jen to jeho žrádlo a absolutně nic jinýho?

​Jo, on ted zere dobre. Pokud pripravim jeho oblibene varene kure se strouhanou mrkvi a trochou ryze, tak sezere vzorne misku rano i vecer. Pritel krmeni od stolu drasticky omezil pote, co se pes nekolikrat posral,  a ja jsem trvala na tom, ze kdo ho nakrmil ostrym si to pujde uklidit!

No a pes potom, jak sezere svoje, tak je spokojen a nejak mu na pamlscich nezalezi. Jako jo, kdyz otevru lednicku, tak se jde podivat, kdyby nahodou, ale me vsemu jen cuchne, odfrkne a odejde

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:51

MP Marge on ten malej pejsek asi má omezenou kapacitu toho co dokáže za den sežrat-naštěstí. jinak byste za chvíli měli válečka:-)

​To je asi dobre, ale je to pro psa takove netypicke, nechtit ani pamlsek!?

A hlavne, jak ho potom trenovat!? To mu mam nabidnout Victoria's Secret podprsenku!? 

Akorat vis co po me porad chce (a nedostane)!? Ovocne pivo!!! To ho hrozne laka...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:56

MP Marge Hele a nejaka hracka by ho nebavila? Nahodou jsme zjistili, ze Ziza uplne uboznuje bambule z umele kozesiny, tak ma za odmenu tu (ma jich nekolik a jeste mam jednu v zasobe)

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:58

MP Marge no nebo mu dávej min, musí se to započítat do krmny dávky, u těch malých psu je to tezky 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 20:59

Solathis Jo, hracky on ma rad, ale zase - nejvic ho bavi si hrat s tim, co neni pro nej! Ma hracek jak nastlano, ale stejne preferuje spinave ponozky

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 21:00

Solathis Jezis, ta je roztomila

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 31. května 2019 21:18

MP Marge Tohle taky zacalo tak, ze jsem mela takovy bambule na mikine, co jsem dostala k vanocum. Ja se zamilovala do mikiny, Ziza do jejich bambuli a pak jsem usoudila, ze ji koupim bambuli vlastni, aby mi tu mikinu nezlikvidovala...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. května 2019 22:08

Solathis Tak ja nakoupim nejaky ponozky - jen pro nej