Jo jo, vono je nás takovejch víc ![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa lingvistov.com je fajn, taky ho sleduju
Mohučanka krásná ![]()
Magráta To jo. Ale trochu terorista. Macho kocour. Běda nám, když není po jeho ![]()
Mohučanka šťouchla bych klackem :-)
Potrefenáhusa jen ab to nebylo moje poslední šťouchnutí ![]()
Mohučanka musíš dlouhým :-))
já jsem Goliáše včera strašně přišlápla, ale fakt hodně, v pantoflích, lehnul si za mě, když jsem věšela prádlo a já ho neviděla
tak jsem se pak trochu nechala okuchat a pokousat v tunelu, dokud nezačal příst, pak to za mě naštěstí převzala trnka, která mu tam vždycky kouká jak husa do flašky a pak se diví
Dneska jsme zachraňovali myšku, spadla do jámy a nemohla ven

brrr mně jich je vždycky líto, když je sbírám z rohožky, maj oči jako korálky
Potrefenáhusa a mne je luto mna, ked si rano z papuc na terase musim umyt flaky. Aj ked. zlate flaky niekedy![]()
Janulik03 půlka myšičky?
Goliáš už to párkrát odložil uprostřed obejváku i živý a jen čuměl, co lidi a psi na to....mě osobně přijdou nejhorší asi ty půlky...nebo když si s tim hrajou, jak to letí obloukem přes půl kuchyně
Potrefenáhusa no skor tie zvysky mysky ![]()
Potrefenáhusa po tom co nam mysi prolezli v zime pul kuchyne (cti 5 plnych supliku veci vcetne supliku s vecma na peceni) vitam kazdou mrtvou mys s otevrenou naruci!!!
rasaNori porid místo druhyho cokla kocoura a počkej na ty jatka...
To neprojde pres muze![]()
Potrefenáhusa po tom co nam mysi prolezli v zime pul kuchyne (cti 5 plnych supliku veci vcetne supliku s vecma na peceni) vitam kazdou mrtvou mys s otevrenou naruci!!!
NEEE ![]()
Ja je mam rada, fakt maji ty oci jako koralky ![]()
Na me mysi pusobi vylozene pozitivne. Kdyz mam blbou naladu, nebo mi me smutno, casto zaskocim do mistniho zverimexu, abych se mohla podivat na mysi. Vzdycky to spolehlive zabere!
rasaNori porid místo druhyho cokla kocoura a počkej na ty jatka...
to je dobry napad, ale nevie ci pes ma rad macky?
Inak muzi vacsinou maju silne reci, potom uvidia maciatko a uz maknu
Ono by stačilo na pár dní někomu pohlídat myšilovku.
dynda corina kocky honi, nezere, jen honi. To by nam asi taky nepomohlo:)
Janulik03 půlka myšičky?
Goliáš už to párkrát odložil uprostřed obejváku i živý a jen čuměl, co lidi a psi na to....mě osobně přijdou nejhorší asi ty půlky...nebo když si s tim hrajou, jak to letí obloukem přes půl kuchyně
![]()
půlka myšky v posteli jako dárek, to chceš!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.