Matýsek
Chlpáči a iné
Magráta tak Goliášek je hozně mazlivej a kontaktní, von i na ty záda se otáčí a přede.......a pak žere tu ruku, ještě si ji pevně drží a u toho přede ... ale našel konečně svoji trapičku, včera lilo tak, že jsme byli odpoledne venku jen chvíli, tak měla spoustu energie na mučánkování
Potrefenáhusa jj ruku mi žerou všichni, a ještě ji odstrkujou zadníma nohama:-)
Psisko si ted z nejakeho neznameho duvodu oblibilo sezeni na okne (a beda, jakmile se nekde v dohledu objevi veverka):

MP Marge rufik drepi na okne furt, von rad kouká ven
MP Marge p.s.akorat bych se bála, ze až poletí dolu, vezme sebou i ty žárovky :-)
jak dopadlo to sklo, dobry?
Potrefenáhusa Jo, to bude asi ten duvod, no ![]()
Ale jak jsem paranoidni a porad se o pejska bojim, tak jsem si vsugerovala, ze jednou vyrazi tu sit proti hmyzu a vypadne ![]()
MP Marge p.s.akorat bych se bála, ze až poletí dolu, vezme sebou i ty žárovky :-)
jak dopadlo to sklo, dobry?
Tak ti moc dekuju za potvrzeni meho nejnovejsiho strachu ![]()
K veterinari jedeme presne za ctvrt hodiny
Ale podle me je mu uplny kulovy! Akorat jsem si nevsimla ze by ten strep vykakal - uz byl dvakrat, a nic!
MP Marge zcela neparanoidne myslím, ze u nás by se v tom kazdej zrakvil už nejmin třikrát :-)
MP Marge a není Chico kočka?
že tak rád sedává na parapetu:-)
uáááá, moje noční můra
pes na střeše ![]()
https://www.novinky.cz/krimi/507055-ohar-sam-doma-v-hradci-vyrazil-na-strechu-pak-visel-z-okapu.html

RoSa no jo, oni jsou maďaři hrozně vynalézaví
, často ke své škodě. Pes i hasiči teda ![]()
Chudák Trnka by to s tím svým tragickým provinilym výrazem snad vzala na sebe!
Tohle je zrovna specialita malyho pejska

Já jim nadavam, Rufik to nosí, vrti ocasem a bruci a Trnka chudák mi předvádí celou škálu psího konejsivyho chování, i když je v tom nevinne
Potrefenáhusa juj ![]()
MP Marge Nám říkal veterinář, když Terk sežral balónek, že vyjde až za 2-3 dny. A měl pravdu.
A napadlo mě, že jestli ještě chodí trenérka, tak by vám mohla pomoct s odnaučení toho kradení. Už jednou sežral prášek, teď ten střep, ono je to fakt nebezpečný.
Potrefenáhusa A jakpak se malej pejsek k houbičce dostal? Nepomohl mu náhodou někdo?![]()
Sweet Potato to je uklidova, byla špatně schovaná před malým pejskem
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.