My máme nemocnýho Goliáška, musim teda zaťukat, že už snad dobrý - minulý úterý nepřišel k snídani (věc nevídaná), našla jsem ho ve sklepě v krabici, když jsem ho chtěla odnýst domu, tak na mě syčel a prskal a vypadal hodně vyšokovaně. Přišlo mi, že má bolestivý zadní nohy a a kořen ocasu, tak jsme mu nechali dva dny na rekonvalescenci a když se to nezlepšilo, vyrazili na veterinu. Tam mu naměřili 40C horečku, vyděsili FIPem, FIVem, FeLV, jelikož žádný zhmoždění nenahmatali, takže jsme mu nechali za dva litry udělat sono a krevní testy, který krom nespecifikovanýho zánětu nic nepotvrdily. (FIP a FeLV negativní, jak s tim předtim začala veterinářka žonglovat na první dobrou, tak se mi udělalo úplně špatně) Druhej den na kontrole tam byl starej veterinář, kterej ty zhmožděniny nahmatal, prej se buď s někym porval, nebo odněkud spadnul, k horečce řekl, že kočky jsou ze stresu z veteriny a z toho, že do nich někdo něco strká schopný zvýšit teplotu o docela hodně a že máme hlídat, aby se mu někde v zadní části těla nedělal absces, plus ATB na 8 dní (už máme tři za sebou)
takže jsme byli nejdřív za pitomce, co dojeli s kočkou, že dostala na budku a přitom má nějakou infekci a druhej den za pitomce, co dojeli s kočkou, že má infekci a přitom dostala někde na budku...
Ale už dobrý, standardní Goliášek, co chodí vítat, řve u jídla a že chce ven (nesmí až do konce léčby)