Biely kvet šátek, ale už ho pletu dva roky, tak se ho snažim dorazit, dávala jsem fotku bez chlupáče do pletení, tak sem s chlupáčem
(Rufíček je totiž trochu kočka)

Biely kvet šátek, ale už ho pletu dva roky, tak se ho snažim dorazit, dávala jsem fotku bez chlupáče do pletení, tak sem s chlupáčem
(Rufíček je totiž trochu kočka)

Goliášek totiž za náma sám přišel, a to už jsme věděli, že je mu líp ![]()
(Tý boty si nevšímejte, ten pes je fakt úchyl)

Zina nam tvrdili ze RR su zabijaci kociek. Mali sme doma macku len cerstvo prestahovanu z bytu do domu a teprve sa ucila chodit von. Trosku sme mali obavu ale steniatko macku od zaciatku bralo ako samozrejmost a macka sa urazila. Ked pride stena od zaciatku k mackam tak ziadny problem nie je. Ine je to s cudzimi mackami, tie k nam uz sa neodvazia
Potrefenáhusa uf tedy :-( přeji brzké uzdravení![]()
Janulik03 Náš RR měl svoje kočky taky rád, cizí sem tam prohnal, když mu vlezly na pozemek, ale tak spíš ze sportu mi přišlo.
Jinak nám to samý říkali o jezevčíkovi, s koťatama se skamarádil, se starýma měl takovej vzájemnej respekt nebo spíš despekt :-). Podle mě na to soužití s vlastní kočkou jde naučit většina psů a na to nezabíjení cizích taky (s výjimkou pastevců teda asi), akorát to tomu chce věnovat nějakej čas, u některých nátur holt je toho času třeba víc.
Zina elzicka ide po cudzich vecer ked vonku pocujeme boj a nase volaju o pomoc. To ide kludne cez nas nic ju nezastavi ![]()
Čaká na nás psík z útulku, ktorý je v dočasnej opatere, fenka Thasa. Veľmi sa na ňu tešíme! ![]()

Biely kvet ta je krásná, vypadá tak mile![]()
Biely kvet ta je krasna ![]()
crazydaisy viktorka_od splavu jinx Ďakujeme, ževraj je aj veľmi dobrá a poslušná, v sobotu ideme po ňu, len sa trochu obávam, či nebude smutná, keď už niekoľko mesiacov žije v krásnom a milujúcom prostredí.
Biely kvet krásná![]()
Biely kvet Ta je hezká :-).
Zdravím všechny ![]()

Biely kvet je krasna a urcite si u vas rychle zvykne :)
nellielovett a tohle je taky krasavec! :)
nellielovett To je můj oblíbenec :-).
nellielovett Jéééj...ako sa voláš?
nellielovett jak kouka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.