Chlpáči a iné
Prosim, muze mi nekdo poskytnout video pokvokavajici kocky? I se zvukem. Jako cloveku, ktery videl kocku jen z rychliku, mi fantazie pracuje na plne obratky. Dekuji :D
Potrefenáhusa Liesel My sme psíkovi tabletky dávali do mäkkého syra, stačilo trochu tým syrom pomazať tabletku.
Biely kvet vono psík není kočka, no
Biely kvet se psem je to v pohodě, kočky jsou úplně jinej kalibr
Magráta goliáš má čištění uší hrozně rád, přede u toho
Goliáš je fakt velkej, dlouhej a má fakt sílu, třeba do přepravky už ho nejsme schopný strčit tou dírou vepředu, musíme vrchem, to je jak strkat Jeníčka na lopatě do pece
Potrefenáhusa ten se tvááářííí ![]()
![]()
razorblade je to takový fakt pokvokávání
a Goliáš i vrká, fakt trochu jako holub, třeba když leží a spí a člověk na něj sáhne, tak vrkne a přijde mi to takový jako jé, ahoj, to seš ty, to je fajn ![]()
moora Potrefenáhusa ....ahá, tak to som nevedela.![]()
Potkan taky blbý, zepředu má ty dlouhý zuby a zboku je ten čumák hrozně krátkej a hned končí :-).
To jste mi připomněly s těmi hlasovými projevy - náš pes se naučil štěkat potichu. Když ho pustím na balkon, tak ví (ví to, jsem si jista), že nesmí na okolojdoucí pořvávat, jinak jede domů. A včera jsem ho přistihla, jak leží na balkoně a tlumeně pro sebe štěká
No jasně, že jsem nic neřekla, ale v duchu jsem se válela smíchy.
Samantha to dělaj naši psi taky, i takový tlumený bublání a zdušený poštěkávání, na nervy to leze ale taky dost
Biely kvet vono psík není kočka, no
a to jsou jeste goliasek a spol kocicky zrave - ja znam akorat nezravy, ktery bud z ruky nezerou nic, nebo veeelmi opatrne nejakou vybranou pochoutku typu kousek liboveho hoveziho:-) jednou mi dal veterinar odcervovaci pastu a po litem boji byla vsude, jen ne v kocce. odcervujem tabletou a strikackou s vodou, stejne me ten silnejsi vzdycky pokouse. a to je asi pulka goliase:-)
Lidi, máte to zapotřebí, takhle se nechat trápit od těch koček? Zlatí pejskové.
Samantha dá se to pes nějak naučit? Jako aby neřval z plna hrdla...
viktorka_od splavu
Lidi, máte to zapotřebí, takhle se nechat trápit od těch koček? Zlatí pejskové.
Máme!!!!!!![]()
Samantha kočky jsou boží! brala bych jí taky, ale musela by bejt terénní![]()
Potrefenáhusa my sme teraz davali pastu ale chyba bola ze Murko dostal ako prvy a Micka zdrhla. Este nie je doma od vcera
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.