nellielovett to je ale cumacek ![]()
Chlpáči a iné
Biely kvet ta je nádherná![]()
nellielovett Dan je prostě![]()
Úžasná.
Díky za takový lidi jako jste vy, co si berete odložené pejsky (a fenky
)
Samantha Ďakujeme! ![]()
Biely kvet je krásná, ať vám dělá radost a užijete si s ní spoustu hezkých chvil ![]()
u nás chce žít prostě každý...![]()

pana domácího to teda dost rozčílilo

Potrefenáhusa no musí se chudák trochu bránit....
Catherinne ona se mu protlačila dovnitř mezi předníma tlapkama (je fakt třetinová), tak ji honil a plácnul packou. A pak chodil a rozčileně pokvokával.
Jinak teda všichni noví příchozí jsou krásní. ![]()
jinak je Goliáškovu zdraví, včera jsem otevřela psí konzervu a než jsem si došla pro lžíci, už v ní byla kočičí hlava a bagrovala plnou hubou a dneska ráno už taky netrpělivě vyhlížel.
Dokonce už nebyl ani tak nasranej po aplikaci atb (2x denně sirup), nejdřív zajížděl pod gauč, ale dostává za to takový kočičí bonbony, který má rád, tak teď už rovnou čeká na bonbon (ještě 4 dny)
Magráta a tak když mu žere z jeho mističky!!!
Potrefenáhusa To je fanj, že je Goliáš téměř OK. My byli včera u vete. Pán (kocour) přišel s tržnou ránou/dírou v kůži - dostal antb v injekci, s sebou jsme vyfásli 14 tabletek a mám mu to denně vytírat višňákem. Pokud o vytření dnes ráno - škrábanec na noze (já blbec jsem na nej šla v sukni
) a jeden zásek v ruce. A když ode mě zdrhal a vydával šílené zvuky, tak se všechny přihlížející kočky rozutekly, jako když do nich střelí
. Odpoledne si k ošetření zvu další osoby.
Tabletku naštěstí sežral v paštice
.
Potrefenáhusa ... rozcilene pokvokaval, to je naprosto vystizne
cela Suzette!
Liesel já jsem právě taky říkala veterináři, že bysme dávali radši tablety, protože v paštice to jí ochotně a tak na mě tak pochybovačně koukal a poradil, ať ho na aplikaci zapínáme do tašky jen s koukající hlavou a že je lepší je sirup, protože ho nejsou schopný vyplivnout.
Ale v jednom člověku si myslim, že bych do něj ten sirup nenarvala, přece jenom to pár vteřin trvá, než to člověk z tý stříkačky do tý držky vytlačí
Potrefenáhusa Když jsem dávala minulý týden kočkám tabl na odčervení, tak do tlamy a stříkačnou trochu vody, spolky to všechny (se nechtěli utopit
), ale měla jsem to dát raději do paštiky. Jo chybama se člověk učí.
Liesel voni některý potvory to ale poznaj a vyplivnou. Já tablety na odčervení zvládnu dát sama i těm dvou venkovním končkám, moc se s nima nemažu a jak je to rychlý, většinou se ani nestíhaj bránit, ale cpát to do nich přes týden 2x denně...kočky se učej fakt rychle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.