Zina Třeba se styděj podívat pořádně? Nevim, mě se to nikdy nestalo.
Chlpáči a iné
andulka01 To buď ráda ![]()
U našich se jakákoli mourovata kočka jmenuje Míďa, černý kocour Mikeš, zrzavý Garfield.
andulka01 My máme křečka Václava ![]()
Zina na malym koteti mel problem i veterinar, resp on to poznal ale rikal ze laik nema sanci. myslim teda jeste modrooky mrne.
andulka01 To jsem nikdy moc nechápala, jak se mohl někdo podívat blbě, vždyť je to vidět skoro hned, ne? Ale "u nás " v Novohradkách to bylo taky tak, hned několik sousedů určovalo pohlaví kočky podle velikosti hlavy, když to mělo velkou hlavu, tak to byl kocour, a hotovo.
Nam rekli ve zverimexu, kdyz jsme si s byvalym prisli koupit jezka, ze je to zarucene samecek. Pojmenovali jsme ho Jezek (v cestine to zni moc hezky, kdyz to vyslovuje Amik
). A teprve kdyz za nekolik let Jezek onemocnel a musel na veterinu, jsme zjistili, ze to, co jsme povazovali za jezci penis byl uplne obycejnej ocasek, a ze mame Jezkovou ![]()
Venca dneska s přehledem dala bigbeatovej koncert z balkonu (jako moc pěkný to bylo). Prostě chtela bejt s náma, nikam neskákala, v klidu si užívala.. nechci to zakřiknout, ale vypadá to na pohodovou kočku :-)
Jeden se chce zfetovat bez policejního dozoru a vono to nejde!!!
(Nevim, co vybrat, protože ty Goliasovy ksichty jsou jeden lepší než druhej
)

Potrefenáhusa jezis ![]()
![]()
Potrefenáhusa
ze ry si policajtov odvolalala a jeden trosku vahal ? ![]()
Janulik03 Potrefenáhusa Úkol zněl jasně!![]()
Ehm...u nás teda ne, ale znám takový

Potrefenáhusa No... Ten je na muj vkus az moc ze zivota ![]()
Dneska se mi konečně podařilo vyfotit náš kočičí gang. Asistovali při venkovních pracech ![]()
Nejmazlivější hyena Bradička

Bezouška

Pankáčka

Pan Hubert

A když se po bouřce ochladilo, uspořádali valnou hromadu.

Dadoo Ty jsou skvělé!![]()
Ty by mohly jít někam do filmu, jsou to krásný šelmy.
Dadoo dobrej gang! A valná hromada gangu je nej ![]()
![]()
U nás taková polohromada

Dadoo Krásnej gang i fotky!
Potrefenáhusa Vy máte valnou řadu ![]()
Kočičí gang děkuje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.