Mutziputzi ved to hlava ich potopi. No niektori by takto blizko k vode nesli ani za svet . ![]()
Chlpáči a iné
Mutziputzi A fakt neumí, nebo se neodhodlal to vyzkoušet?
Zina Loni jsem ho tam hodila a bida, nejde ke dnu rovnou, ale strasny usili ho to chudaka stoji![]()
barbucha Hele já ty fotky nevidim! Takže nemůžu soudit, ale ona Venca asi taky nebude žádnej myslitel :-) jen jí to občas docela sluší.
Goliášek je i myslitel a i mu to sluší! ![]()

Potrefenáhusa Krásny obrázok! Tá stolička je super.
A Goliášek
!
Biely kvet goliasek děkuje!

andulka01 Kdo je Venca? Jestli buldoček, tak blbej jak štoudev, to bych lhala tvrdit opak![]()
Voni nejsou úplně tupý... ale jak jsou líný jak vši (pokud se jim samotnejm nechce) a eště tvrdohlavý, tak je s nima dost těžký pořízení, no.
barbucha já furt vidim Fanouška chudáčka jak se snažil kamarádit se se šeltií, běhal s ní a nechápal že ona aportuje a když už běhá jako s nim, tak jenom protože se snaží ho shodit z dvoumetrový terasy, bylo mi ho až dojemně líto![]()
Potrefenáhusa a ze jsi nedala k myslitelovi nekterou z tech jeho legendarnich fotek?:D treba s vyplazenym jazejckem![]()
Chudinka malej... voni to všechno myslej dobře, blbouni, furt srdce na dlani
barbucha To víš že jsem jí titulovala zásadně Ta svině...pán byl Němec naštěstí![]()
Mutziputzi já mám psa ge-ni-ál-ní-ho, ale chodit na cvicak s borderou bylo dost frustrující ...
Potrefenáhusa ty kolie a jejich deriváty jsou děsný mrchy vychytralý![]()
Mutziputzi voni se fakt strasne rychle učej a hlavně to milujou, těžko s tím soupeřit se psem, co nejradsi leží panicce na kline a něco si vypráví ![]()
Nasla jsem jednu se standovnim ksichtem nad nějakou kejdou pro psy

barbucha já ty fotky taky nevidim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.