Potrefenáhusa to je taky mozny. Ikdyz nandavaji se dobre, zadny lamani pacicek ani nic takovyho. Mame dvoje, jedny na cannicros a jedny na normalni behani. Zkusim mu jeste ukazat ty druhy ksiry.
Chlpáči a iné
ice Rufík se totiž nandavání kšírů bojí, je mu nepříjemná ta manipulace přes hlavu a nepovedlo se nám to odstranit, kupuju kvůli tomu schválně kšíry, co se nandaj razdva, ale když může, taky se tomu snaží vyhnout
ice Ciďákovi je postroj tak nějak putna a moc si neumím představit, že by odmítl možnost jít ven, ale oni retrívři jsou takoví nadšenci do všeho, co je s nima člověk ochotnej podnikat. U toho ČV si představuju, že v tom třeba nějak nevidí pro sebe smysl, a jestli má jinak vyžití dost...?
Zina Rufíček se třeba děsně raduje a vyskakuje metr vysoko , ale šel by ven bez, jakmile to vezmeš do ruky, tak vyčítavý oko a už se někam dekuje hlavně hlavou pryč
Zina jo pri nejhorsim ma vyziti dost, ale plany byly jiny no ![]()
ice To je jasný, ale lepší nechuť než ty klouby!
Potrefenáhusa Minulý týden jsem jela ve vlaku s dokonalou dvojnicí Rufíčka, huňatá lištička, až na to oko samozřejmě. Přisedla jsem k paní, pejsek Sára na mě strašně vrčela, dala jsem se s paní do řeči, prý z útulku, vzala si ji před pár týdny, tak si paní prý hlídá. Na průvodčího vrčela teda ještě víc
Ale pak si mi lehla na nohy a byla v pohodě.
moonlight no to budou ty špicí geny ![]()
Potrefenáhusa Aha... no stopro stejnej mix. Ale mohla jsem na ní oči nechat, fakt boží pes, akorát teda jsem se moc koukat nemohla, protože hned vrčela ![]()
moonlight voni ten pohled do očí nemaj rádi, je to už dost agresivní výzva pro ně. Chuděrka, tak snad se u pani dá nějak dohromady
v útulku v dogpointu maj teď nějakýho nalezence a vydávaj ho za křížence jezevčíka
![]()
![]()
![]()

a čoklové jsou za těch podzimních večerů náhodou praktický, i když přes ně člověk nedosáhne na deku a vážej přes dvacet kilo

Potrefenáhusa To už by snad měla být nějaká rasa ti Rufíci
moonlight Taky je, nejaka ta Koira, Potrefenáhusa nebo Frigaurcite budou vedet ktera. :)
Solathis Aha, tady už se koukám, řešilo fakt všechno
Ale já jsem teda myslela, že koira je finsky prostě pes...
Friga aha... díky, ale bude to spíš taková česká koira :)
Asi potrebujem větší gauc

Potrefenáhusa
kde je Goli? :-)
Magráta někde venku

vona je teda ale fakt odhodlaná vydržet i různý ústrky :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.