Chlpáči a iné
Jiná Realita smečka tedy taky dost žere a Matýsek už je takovej medvědí ![]()
Magráta kočičích mám taky několik variant, ale asi jsem je loni důkladně uklidila, takže to vypadá, že letos budou jen bordíci, kapři a andělé![]()
Holka prostě 
Magráta Na zadku má pandu. ![]()
Angelina nádherná
Magráta fakt ma na zadech pandu ![]()
jinx no jo, fakt má :-)
Dobre rano, jdu si pro radu. Co mam delat s tim psiskem, aby prestalo pres noc curat, pripadne kakat, v loznici na koberec!? Chytre psi knihy, ktere jsem zatim konzultovala, vychazeji z predpokladu, ze ho nachytam pri cinu, coz se mi nedari, protoze on to dela nekdy uprostred noci.
Vencime fakt casto.
Koncept venceni sice chape, ale myslim, ze kdyz se mu v noci chce, tak je mu to proste fuk. Jinde jinde louzicku neudela, jen v loznici na koberci. Minuly tyden jsem tu mela profesionalni cistice kobercu, stalo to nekrestanske penize, tyden byl od psiska pokoj, ale predevcirem uz zase zacal.
![]()
MP Marge a co radi knihy? Kdyz vykona potrebu venku chvalis a odmenujes?
MP Marge A když ho na noc nepustíš do ložnice?
MP Marge není něco na ten koberec, co lidem nevadí a psovi smrdí a odpuzuje ho to?
MP Marge a co radi knihy? Kdyz vykona potrebu venku chvalis a odmenujes?
Jasne, ale je fakt, ze uz jsme s tim prestali, protoze jsme mysleli, ze je vytrenovanej ![]()
MP Marge A když ho na noc nepustíš do ložnice?
To by asi zboril barak, jak by vvyvadel, chudak - kdyz je od zacatku zvyklej spat s nami ![]()
Ne, ale vazne, my ho tam chceme!!! Curat na koberec by proste fakt nemel...
MP Marge není něco na ten koberec, co lidem nevadí a psovi smrdí a odpuzuje ho to?
Vidis, to bych se mohla v PetSmartu zeptat, to me nenapadlo! Diky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.