Přišla jsem nečekaně domů...ani nehnul brvou, syčák.
Ja ho nejdriv na fotce nemohla najit!!! Myslela jsem, ze je plysak ![]()
Přišla jsem nečekaně domů...ani nehnul brvou, syčák.
Ja ho nejdriv na fotce nemohla najit!!! Myslela jsem, ze je plysak ![]()
MP Marge hele, radši chvíli citově strádat, než mít věčně pochcenej koberec!
Mohučanka já Godzillu vyhmátla v pondělí, hlubokej spánek hezky na jídelním stole na mojí prostírce, aspoň teda vstal a dělal, že je hrozně unavenej

MP Marge Tak pro začátek ten pruh, kam chodí, zabarikádovat. Pokud se tam bude dobývat, třeba vás to aspoň vzbudí.
Zbavit se celého koberce a doufat, že to pomůže.
Večerní pití ovlivní maximálně množství, ne zvyk.
A nebo se s tim smířit- ale v tom případě nám tu o tom radši nepsat![]()
Potrefenáhusa na jídelním stole a kuchyňské lince se spí nejlépe, to nevíš? :-)
Mohučanka to je boží fotka, jak sou tam všichni poházení :-)
MP Marge Ještě možnost spát s ním třeba v obýváku, když teda nemůžete být bez něj, pardon on nemůže být bez vás. Viděla bys, jestli to má spojené jen s tou ložnicí, nebo s nocí.
MP Marge tak my nemame koberec, tak nas ty cvakajici drapky na podlaze vzbudi, on tak zacne jako preslapovat a muz s nim jde na zahradu. (Ale kdyz nas to nevzbudi, coz predpokladam, se taky nekdy stane, tak nic neudela, je to jen takovy zvyk od stenecich let, nekdy na te zahrafe jen zkontroluje, jestli tam nechodi kocky nebo jezci)
baltik Drápky na podlaze jsou pekelný zvuk, to by vzbudilo i mrtvého. Zlaté kočičky!
Sweet Potato lítaj ti třísky ze starožitný skříně, aha?!!!!!![]()

A kdy je poslední venčení?
MP Marge Tak pro začátek ten pruh, kam chodí, zabarikádovat. Pokud se tam bude dobývat, třeba vás to aspoň vzbudí.
Zbavit se celého koberce a doufat, že to pomůže.Večerní pití ovlivní maximálně množství, ne zvyk.
A nebo se s tim smířit- ale v tom případě nám tu o tom radši nepsat
Slibuju, ze pokud vsechny rady selzou a Chico so bude i nadale delat z koberece zachodek, tak tady o tom ani nepipnu ![]()
Nejradsi bych se drzela rady proste se zbavit koberce, ale to v pronajatem byte nelze. Navic podlaha pod nim neni urcite dokoncena...
MP Marge Ještě možnost spát s ním třeba v obýváku, když teda nemůžete být bez něj, pardon on nemůže být bez vás. Viděla bys, jestli to má spojené jen s tou ložnicí, nebo s nocí.
To uz mam vyzkousene. V poslednich par mesicich totiz zacal sambo chrapat, coz nikdy predtim nedelal. Takze se obcas stava, ze se v noci stehuju na gauc do obyvaku (nebo, pokud jdeme spat pozde a ja nechci nic riskovat, si tam ustelu rovnou). Chico tam je vzdycky se mnou, a nikdy ani louzicka.
MP Marge tak my nemame koberec, tak nas ty cvakajici drapky na podlaze vzbudi
To me by taky vzbudily, ale parkety mame je v kuchyni/obyvaku. Mne ten zvuk pres den prijde hrozne roztomilej ![]()
A kdy je poslední venčení?
To zalezi na tom, v kolik jdeme spat (kdyby to bylo ciste na me, tak klidne kazdej den v 9), ale vzdycky ho proste vezmeme ven tesne predtim, nez padneme do postele. Tak rozmezi mezi 9:30 - 11.
MP Marge A nestává se to třeba když venčíte naposledy dřív? Tedy třeba v těch 9,30?
Ta nepravidelnost by vliv mít mohla.![]()
MP Marge Mám tohle dělala psice. Chodila v noci curat na kobereček v obýváku. Jenže to byl malej koberec, kterej šlo vyhodit. Když jsme ho vyhodili, přestalo to. Myslím, že tam cítí ty pachy. To ti asi moc nepomůže. Zkusila bych nějakej ten odpuzovac. Nebo to místo něčím přikrýt. Na zkoušku.
Jinak nás pes takhle vychoval syny. Jakmile někde ve svých pokojích nechali pohozeny oblečení na zemi, do rána bylo pocurany. Pak teda přišli na to, že lepší než uklízet je zavřít dveře no...![]()
MP Marge A nestává se to třeba když venčíte naposledy dřív? Tedy třeba v těch 9,30?
To jsem si puvodne taky myslela, ale jak to ted udelal poprve po tom cisteni, tak jsme naposledy vencili skoro o pulnoci ![]()
MP Marge Po čištění? Tak změňte parfemaci čistícího prostředku, asi není spokojen ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.