Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 08:20

Teď jsme potkali venku štěňátko bernskýho salašnickýho psa, nádherný, roztomilý, tlusťoučký, huňatý - ale - měla jsem Rufíka úplně nakrátko, paní mě viděla, jak si ho přehazuju úplně k noze na druhou stranu než bylo štěňátko a obcházím je po druhé straně chodníku a stejně k nám štěně se slovy "běž si hrát" pustila. Rufíček byl teda dobře naloženej a nechal mě dokonce se i se štěňátkem krátce pomuchlat, ale ne vždycky je teda na cizí psy úplně milej, docela mě zaráží, když někdo vidí psa nakrátko u nohy a stejně k němu svýho psa pustí. A pak se diví.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 09:14
Reakce na Potrefenáhusa:

niekedy sú ľudia strašne divní. Ja chodím venčievať sestrinu bišonku, ktorá je trochu agresívna potvora. Minule tak kráčam s ňou po ulici, oproti rodinka s dvoma cca 3 ročnými deťmi. Pritiahnem si psa úplne k nohe a oblúkom sa im vyhýbam a otec rodiny deťom zavelí: aha, aký krásny psík, bežte si ho pohladkať!

Skoro ma porazilo, ale pánovi som dokázala slušne povedať, nech to láskavo radšej nerobia

A psy detto, pritiahnem svojho psa nakrátko a vyhýbam sa, ale aj napriek tomu pustia svojich psov bežať k nám.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 09:48
Reakce na Vlm:

Sestra by teda zasloužila... já to dávání zvířecích překvapení ještě snad dokážu pochopit, když tam pro to zvíře jsou připavené podmínky a dotyčný si ho plánuje pořídit, jen třeba neví jak a odkud, tak to tak nějak z pohodlnosti odkládá, ale tohle je fakt trochu jinej případ.

Ale zase pro kotě to má šťastný konec a pro vás taky, věřím, že za pár dní u vás si Žofka na nějaký kontener ani nevzpomene!

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 09:56

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 10:42
Reakce na Potrefenáhusa:

Na tyhle vykulene pohledy je expert Bourbon. To je tak srandovni 

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 11:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Jak je způsobnej!

Offline andulka01
12765 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 11:19

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 11:26
Reakce na Potrefenáhusa:

Vypadá, že je za trest na hanbě v koutě :-) Nebožátko malý!

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 12:47
Reakce na Berta:

Mě napadlo to samý! A ten pohled znamená 'a za co??' 

Offline andulka01
12765 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 13:28

http://www.adventurecats.org/

Tak původně jsem chtěla Fusekli v létě začít trošku cvičit na malé cestování, ale vlezlo mi do toho moje utržené koleno. Asi to už s ní nestihnu, doma je to lenivka lenivá a venku kočka divoká. Kšírky jí nevadí, ale na vodítko je asi pozdě. 

U mnoha koček bych o tom vůbec nepřemýšlela, ale ona je fakt taková v pohodě, zvídavá, nevadí jí změny.

Offline andulka01
12765 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 13:29
Reakce na Potrefenáhusa:

A Goliáš je prostě nej... :-)

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 14:34

Přeju všem zdejším krásným zvířátkům (i jejich lidem, samozřejmě), ať se mají v příštím roce moc a moc dobře a svět jim dělá jen samou radost!

Offline andulka01
12765 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 16:27
Reakce na Kokoska:

Prosím já :-) tak nakoupím do foroty :-) Moc děkuji za upozornění.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 17:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Goliášek byl zabalenej v tom nejsladším andělským kabátku, jinak by ho člověk hned klapnul víkem od popelnice :-D

On teda devastoval hlavně mě, já jsem vypadala jak oběť domácího násilí, celý nohy zdrápaný a míval takový skvělý nápady, jako třeba mi skočit za krk, když jsem seděla u stolu, a to už byl velkej klacek, takže jsem měla záseky přes celý záda...nebo ta ručička, co se vsune pod deku a šátrá, dokud nenašátrá.....:-D

smála jsem se tu nahlas,to je přesný...šátrající ručička snad mě to zase nečeká.Už ji máme doma...jeli jsme pro ni 160km,zvládla to dobře...ted je zalezlá v ložnici..ale před tím to zu dvakrát celý obešla...

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 17:47
Reakce na andulka01:

děkujeme za přivítání,je to milý

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 17:49
Reakce na Vlm:

Super! Tesim se na fotky kotatka 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 17:54
Reakce na Zina:

díky.no je to tak...Dávat někomu živýho tvora...když dostanu blbý dárek,můžu ho poslat dál,vyměmit,vyhodit,strčit do skříně..ale kočku? Segra je ráda,že to tak dopadlo,je v klidu...nevím ,asi jí na starý kolena ruplo v bedněmy si dnes dali 160km pro kotě..snad si brzy zvykne a neudělá mi ze sedačky trhací kalendář

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:57

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 30. prosince 2016 18:58