Potrefenáhusa Zina no vůbec ne, já to tu mám moc ráda a hlavně máte dobrý tipy, takže kdyby se vám chtělo, hrňte na mě cokoliv.

Potrefenáhusa Zina no vůbec ne, já to tu mám moc ráda a hlavně máte dobrý tipy, takže kdyby se vám chtělo, hrňte na mě cokoliv.

Potrefenáhusa Já jsem to nemyslela nijak kriticky, jen že většinou je to tady hlavně o fotkách, a když jsem dopsala ten příspěvek, tak jsem si uvědomila, že sem přišla @Zu třeba jen dát roztomilou fotku a dostala ode mě třeba odstavcema nevyžádaných rad, tak jsem to chtěla uvést na pravou míru :-).
Zina Když já nemam moc co radit ![]()
Potrefenáhusa jak to ze ne? Co treba rady/tipy jak nenasilne zvetsit pocet zvirecich clenu domacnosti ![]()
Chemoterapie u kočky (nador zaludku) - ano/ne? Máte někdo zkušenosti? Ach jo,to je zaver Velikonoc ![]()
Ava ach jo, to je mi líto :-(
jak se vyjádřil veterinář, pokud jde o rozsah a šance?
Magráta právě že to je takový těžký - aby řekli, co je to konkrétně za nádor a jaká přesně bude chemo a prognóza, museli by operovat a vzít vzorek. Pokud prý ale vím, že určtě nechci chemoterapii, tak nemá smysl mu přitěžovat operací. I za předpokladu podstoupení chemo jde prý o prodloužení života max. v řádu měsíců.
AvaJá bych byla za to, dopřát kočce co nejlepší zbytek života bez velkého trápení (operace a spol)![]()
Ava já bych netrápila, je to smutný, ale zase je krásný, že to pro ně můžeme udělat
... a statečný
Ava A kolik pacientovi vlastně je? Zvířata prý chemoterapii snáší o dost líp než lidé, tak jestli je to mladý zvíře, tak bych to možná zvážila.
Já se taky kloním k paliativní péči, dnes si pro něj jedu... ale nerada bych si pak vyčítala, že jsem mohla a měla udělat víc, když tu ta možnost byla.
Zina vím, že to snáší lépe než lidi, to bylo první, co jsem zjišťovala, ale také prý chemo neznamená vyléčení, ale jen zpomalení... je mu 9.
Zina i já.
Zina já si sem pravidelně chodím postěžovat, protože se považuju za neschopu. už jsem si asi po stý v noci četla u Desenskýho poradnu a jsem z toho akorát naštvaná na sebe ještě víc, evidentně dělám těch věcí blbě x, tou poradnou se spolehlivě ještě vytočím a tady aspoň vidím, že buď máte nějaký problém tu a tam taky (to mě trochu uchlácholí) nebo si vzpomenu na Zunku a jak se teďka má skvěle, takže to prostě půjde, když ne samoukem, tak až pomine virus, opřeme se do toho s lidma poučenějšíma :)
Potrefenáhusa jak to? Rufadlo i Trnka vám běhají navolno a neztrácí se, ne? Jako to by mi aktuálně stačilo k naprostý blaženosti (my vlastně víc problémů nemáme, už jen snad, že si na nás stále občas štěkne a má šíleně pronikavej hlas)
A Rufík umí krásně máčet tlapičky :) A máš i na gauč cvičený kočky![]()
Zu neztrácej, ale 100% to přivolání teda neni, zvlášť u T., Rufík je celkem vzorňák (ale von se tak imo narodil)...
mladýho zajíce mi tu válela po poli naposled loni v létě, nic mu naštěstí neudělala, ale já s ní strašně nerada od tý doby chodím sama
Ava Mam cerstvou zkusenost u 8 leteho retrivra, lymfom 4.stadium...pes je u rodicu a prosadili u nej chemo, ja byla dost vehementne proti...ted ma recidivu a je to uz beznadejne bohuzel. Nicmene chemo snasel vyborne, jen vzdy den po ni nechutenstvi, prodlouzilo mu to zivot adi o 8-9 mesicu, s tim ze vylety, na chatu, hrani si se stenetem ktere stihl ,,zaucit". Co se tyka pristupu na veterine, tak luxus proti lidske medicine (s otcem jsme lekari). Ale zase jde o to, ze chemo je kazdy tyden dva, je to organizavne i financne narocne, kazdy typ nadoru ma jinou citlivost atd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.