ice hele, ale tohle by se mohlo poslat do nějakýho média a mohl by z toho být pěkný hoax :)
Chlpáči a iné
Allysa Přesně tohle mě napadlo taky![]()
Zu pry jsou i velryby u Marseille :-)
bram Teda ale jo..! Bych to udelala, kdo se toho ujme? ![]()
baltik skladnost velkych psov potvrdzujem, fakt sa zmest aj namalicku podusku ked musi.
My teraz tuhopremyslame nad jazvecikom. Kamaratka ma paleneho a caka az bude moct mat steniatka, tak mozno budeme mat aj my. Len neviem co na to povie Elzicka, kazdopadne to bude musiet byt psik.
ice jej ti vlci su fakt nadherni
a krasne fotky
Goliášek má pejska moc rád

Janulik03 Jezevčíci jsou super, akorát když se nudí, tak mají sklony být uštěkaní, ale to u vás asi nehrozí. Jinak dlouhosrstí moje srdcová záležitost.
Potrefenáhusa a pejsek má ráda Goliáška ![]()
ice nádherná fotka ![]()
Špión

Boží fotky! Ta první je skoro jak z nějakýho horroru - vlci vyskakujou ve městě z vody...
Zina dlhosrstu sme mali ako prveho psa k detom. To bola PANI. chytraako opica, poslusna a tvrdohlava, samostatna vlastne mi pomohla vychovat tie nase decka ![]()
vtedy ked sme ju dali uspat som povedala ze jazvecika uz nikdy. No uz zmyslame inak
Janulik03 My jsmě měli nalezence, co se přetím toulal, a už věděl, že se protluče i bez lidí, tak taky moc neposlouchal. Navíc v tý době chodili lidi na cvičák (do svazarmu) tak max s vlčákama, kníračema a možná dobrmanama, takže jsme o výchově a výcviku věděli houby, ale přesto byl
.
Zina janam pocit ze Elzaje ako jazvecik. Len prerasteny ![]()
Dobre ranko

Máš to tam krásné, takové čisté/odlehčené a přitom útulné, fotografie jak do profi časopisu![]()
Janulik03 Krása! A nadhernej výhled!

Janulik03 krásný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí