Zina lítací fotky sou parádní:-)
Chlpáči a iné
Allysa to je koček ![]()
MP Marge Bellinka je fakt krásná ![]()

Syn dnes pustil Oskarovi program a celkem ho zaujal ![]()
Solathis
Taky krmím masem, granule mi nesměj do baráku.
Ale vařeným - jak jsem vypozorovala, buldočkům to tak nějak líp vyhovuje, ty teplý večeře
Ty procenta mě prostě rozveselily...
Ja taky varenym, ale na veterine se na me divaji jako na nejakeho Herodese - ze pry pes potrebuje "komercni" stravu (tedy konzervy a granule), protoze kdyz mu varim, tak nemuzu zajistit stravu zdravou a vyvazenou.
A nevim, kolik ma byt Chicova idealni vaha!
Ale stejne si nemyslim, ze bychom prekrmovali. Jeho miska je tak ten (americky) salek, mozna trochu vic, ale my mu ji ani nedavame plnou. A trenerka rikala salek rano i vecer.
Spis bych ho asi mela privezt k vam na ozdravny pobyt, aby se radne prochazel s milostpanem ![]()
Magráta Biely kvet Bellinka dekuje ![]()
Ale potrebuje nutne ke kadernici! Ono to na fotce neni videt, ale ma tu srst fakt v hroznem stavu. My jsme z ni ty nejhorsi zplstnately dredy odstrihali, ale porad jich jeste plno ma. Myslim, ze ji budou muset vzit skoro do hola ![]()
Ale je to fakt takovej milej, pritulnej psik ![]()
Pcha, myslim že pes na vařený stravě má vyváženější jídlo než kdejakej veterinář ![]()
MP Marge vypadá že je milá a přítulná ![]()
Magráta Hrozne - je strasnej mazel ![]()
A posloucha! Kdyz ji venku zavolam jmenem, tak okamzite pribehne. To s Chicem neznam. Ten tak maximalne otoci hlavu mym smerem, vrhne na me opovrzlivy pohled, a jde si po svem ![]()
MP Marge
Pcha, myslim že pes na vařený stravě má vyváženější jídlo než kdejakej veterinář
Taky myslim.
I kdyz teda uznavam, ze jen kure/hovezi s mrkvi a trosickou ryze ten pes taky nemuze zrat porad. Rada bych, aby sezral trochu vic te zeleniny, ale co mam delat, kdyz to nechce!? A jeste uz taky dlouho nemel zadne vnitrnosti, protoze jak byla ta karantena, tak se mi nechtelo jezdit do Rockfordu. Musim mu neco poridit.
MP Marge Bella je taky maly strapaty krasny zmetak ![]()
Janulik03 Jo!!! Kdyz ji sambo pritahl domu, tak jsem v prvni chvili vubec nepoznala, kde ma hlavicku ![]()
MP Marge no je to raky chlpaty brmbolec. Aco cesanie? Da sa?
MP Marge to ostrihani strojkem dohola je nejlepší řešení. Zbavíte se všech starých zcuchanych chlupů a pak, jak bude zase obrustat, si ji budeš už udržovat.
Ti psi jsou si prostě vědomí, že pro ně někdo něco udělal, že je zachránil a pak jsou neskutečně vděční. ![]()
Samozřejmě, kromě Chica, ale on je stejně pekelnik převlečení za psa. Tak si to užijete aspoň u Bellinka.
Nenim, jestli jsi už nepsala. Bella je kastrovana? Nebo Chico?
Magráta Hrozne - je strasnej mazel
A posloucha! Kdyz ji venku zavolam jmenem, tak okamzite pribehne. To s Chicem neznam. Ten tak maximalne otoci hlavu mym smerem, vrhne na me opovrzlivy pohled, a jde si po svem
Chico je kočka? :-)
Tak mě holky napadá: když si nahmatám svoje rebra, taky to znamená, že jsem akorát?
No... i ja si je nahmatam, kdyz se snazim![]()
![]()
Možná jsem měla spíš do Vinárny, ale dnes je to dva roky co Mimi odešla, tak tu vzpomínám ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí