Sweet Potato ó, ten by jistě dobromysl vylepšil!
Kdybych měla kočku, mohla by se jmenovat Rozmarýna ![]()
Sweet Potato ó, ten by jistě dobromysl vylepšil!
Kdybych měla kočku, mohla by se jmenovat Rozmarýna ![]()
Venku leje jak z konve, tak helejte, kdo je dneska po asi 3 měsících večer doma!

Kokoska Rozmarýna Rozmarná![]()
Potrefenáhusa já se mu vůbec nedivím![]()
Mladej pán má výraz, jak kdyby plaval rozbouřenou Niagarou
Potrefenáhusa ta monstera
(samozřejmě Goli taky ![]()
)
ten vysavač nutně potřebuju, zjistila jsem, že mě nebaví vysávat (což se 4 kočkami je blbý zjištění)
Viatori opatrnej :-)
MP Marge co Bellinka?
Viatori však v jeho velikosti to skoro Niagara je
Super foto ![]()
Viatori Moc statecnej ![]()
Magráta must have, navrch se ho na rozdíl od normálního vysavace kočky ( oranžová kočka) nebojí
Potvrzuju, normálně stačí pomyslet na vysavač a kočka už se klidí, tenhle klidně sleduje při akci. Chlupů to sesbírá vždycky moc, a to mám jen jednu pidi krátkosrstou.
Sweet Potatolíná, o mnoho chloupků ![]()
Sweet Potato Dám vědět, tymián se bude sušit taky
To je tak pěknej kocour... chlupatci se mi hrozně líbí, ale v poslední době na mě vycházej krátkosrstky. Možná dobře, ty chlupy nejsou tak urputný.
Janulik03 a vlak tade ešte chodí?
Bohužel jsme ráno museli Bonnie nechat uspat. ![]()
Nezvládla to a já mám pocit, že my to nezvládneme teď.

Stejně seš dobrá, jak toho plyšovýho tygra dokážeš naaranžovat, že vypadá jako krásný živý zrzavý kocour
.
To naše psisko se snad ani ničeho ještě nebálo, jen tu vodu nemusí. Potok přejde jen když je tam takhle málo vody, ale v tom brodu to děsně klouzalo i jemu ujížděli tlapky a beztak hrdinně přešel
. A překvapil mě včera, nemusí moc déšť, to je schopen se vyčurat na nejbližší stéblo a fofrem zpět do chaty, páč zahlídl na zemi tři možná i čtyři kapky, ale včera cestou z deštivé procházky jsem ho naháněla z lesa, když už vypadal jak promočenej potkan, se divil, že už jako jdeme, když ještě nemá spočítaný všechny šišky a sežrany všechny srnčí bobky.
Musím sem přestat chodit, jinak u nás bude bydlet brzo i kocour nebo kočka
. Všichni jsou tak krásní a užasní fotomodelové a fotomodelky.
slniecko ano chodi len nie tak casto
Renusatko
To je mi moc líto
Moc na vás myslím.
Renusatko moc mě to mrzí, držte se ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.