Renusatko Neznám vás, nechodím sem dlouho, ale i tak , je mi to moc líto. Držte se!
Chlpáči a iné
Renusatko to je mi lito
Renusatko to me mrzi, hodne sil!
Renusatko To je mi moc líto, prali jste se s tím ze všech sil a víc už jste ani udělat nemohli. Držte se
.
Děkuji všem.
Zina Nejvíc se asi snažil mladší syn, celý týden se jí snažil krmit, všechno jí přestěhoval do pokojíčku, hlídali jí a spali s ní na zemi na matraci. No bohužel včera už začala být i trochu pomatená, močila krev, nežrala, zvracela, nemohla nebo nechtěla najít záchod a ráno už byla úplně apatická. Na veterině se na nic neptali, protože všechno věděli a nechali nás tam všechny 4. Nevěřila jsem, jak těžké to bude.
Renusatko Je mi to ľúto...
Viem, ako vám je.
Renusatko ![]()
Kolik už jsem těch různých parťáků měla, ale vždycky mě to hrozně sejme. Myslím na vás, držte se!
Dobře jste udělali, člověk to vydržet musí ![]()
Celej víkend jsme strávili na kolenou, horečně jsme hledali ztracenej (a nejoblíbenější) parůžek. Prošmejdili jsme celej kvartýr, přerovnali postele, sedačku... na břiše se natahovali pod skříně... i v odpadkách jsem se hrabali, nikde nic. Poppy jen seděla a se zájmem na nás hleděla. Občas to proložila vyčítavým výrazem, kterej nás vyburcoval k ještě většímu úsilí. Pohádali jsme se u toho asi dvacetkrát a soutěž vo největšího bordeláře eště k tomu slepýho vyšla nerozhodně.
Dneska jsem se teda chystala na výpravu po shopech pro novej... když v tom volá milostpán že už nemusim, anžto ta vopice právě přitančila do obýváku s parůžkem v hubě.
![]()
barbucha a už vám předvedla etudu, nejlíp uprostřed nějakýho zajímavýho seriálu, "Něco mi zapadlo za postel?" :-D
Renusatko Je to moc těžké, ale Bonnie měla s vámi krásný život a i ten konec jste jí mohli ulehčit.
Mně stačila ta víkendová etuda. Bohatě! ![]()
Při napínavým seriálu/filmu spí. A hlasitě chrápe. Většinou to dopadá tak, že vrah je: chrrrrrrrrrrm!
Renusatko je mi to ľúto.
Renusatko strašně moc mě to mrzí ❤️.
Renusatko Je mi to ľúto. Niekedy žiaľ ani snaha nepomôže. Musí byť hrozné prísť o chlpatého člena rodiny, veľa síl posielam![]()
MP Marge co Bellinka?
Uz se u nas velmi zabydlela, a myslim, ze zacina byt jasne, ze nikam nepujde!
Renusatko Je mi to moc líto.
To mě moc mrzí.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí