Renusatko nesmíme je nechat trápit. To je naše poslední povinnost. Držte se![]()
Chlpáči a iné
Renusatko To mě moc mrzí, taková krásná kočička. ![]()
Držte se.
Holky, máte tip na nějakej dobrej=kvalitní psí šampón (spíš tak na bílý chlupy, těch má Poppy nejvíc)? Pokud možno i protizápachovej?
Mně prostě psi moc nevoněj... nebo jestli buldočci jsou na tom hůř než jiný
Mokrej čokl je pro mě skoro nesnesitelnej a za sucha tam tu psinu prostě taky cejtím, ať ji meju v čem chci.
Nějaký ty vaše sušenky nebo co z těch vašich cítíte, to u mě teda nehrozí ![]()
tak jsme si byly poprvý poňufat Rizu ![]()
jako to je už kus chlapa, už má 3,5 kila. až si ho povezem, bude mít dokonce 8 kilo
jediný, co mě štve, že s domů nepovezem ledního medvěda, ale polární lišku

martek01 No je fakt sladkej. A fena teda vypadá, že toho má docela dost a že bude ráda, až trapiči odjedou :-)
martek01 Bude to kluk? A kolik váží otec?
Zina fena úplně hotová, na to, že jí jsou jen dva roky, tak teda strhaná...no jak fena
bude to kluk, tak předpokládám, že k těm 40 kilům se dostane, tatík je velmi statný ovčák
martek01 Já si pamatuju, že nám chovatelka říkala, že se jí fena dává dohromady po štěňatech minimálně dva roky. Přišlo mi to dlouho, teď už tomu věřím, a nechci si moc představovat ty fenny od množitelů, co mají 2 vrhy za rok :-/.
martek01 Já si pamatuju, že nám chovatelka říkala, že se jí fena dává dohromady po štěňatech minimálně dva roky. Přišlo mi to dlouho, teď už tomu věřím, a nechci si moc představovat ty fenny od množitelů, co mají 2 vrhy za rok :-/.
jako věřila bych tomu. na jednu stranu je hrozný, že jí vezmou všechny děti, ale na druhou stranu si konečně odpočine
martek01 neni to pro ni hrozny, to ti prijde jen z naseho pohledu:) svym zpusobem je akorat hloupy ten odber v 8 tydnech, v tu dobu Corina ty svoje klacky uz nekojila a naopak je pomoci her ucila treba lovit a tak. To bylo super:)
martek01 ti jsou sladcí ![]()
rasaNori Tak osm - devět týdnů je ideál, ne? My jsme včera byli na veterině a tam si paní stěžovala na štěně vlčáka, že furt kňučí, pak z ní vylezlo, že si ho brali ani ne v šestým týdnu...
Zina jezis jak tohle nekdo muze dopustit:( kdyz uz ty majitele feny jsou pitomci, tak ze kupujici pristoupi na odber sestitydenniho stenete...
Renusatko Dočítám. ![]()
Zina jo je, me tech 8 prislo brzo stran toho uceni, ale zas je tech 8 ideal pro navazani vztahu s majitelem.
711990 Tak lidi jsou pitomci, fakt si nepřečtou dopředu ani to základní minimum o zvířeti, který si hodlají pořídit, i když jsou ochotný si týden shánět informace o žehličce za tři stovky. A množitel jim řekne, že se na ně aspoň štěně líp naváže, a pak se nestačí divit.
rasaNori Mě úplně fascinovalo, když jsme si přivedli domů Cida, že fakt od prvního dne už u nás byl jako doma, jako by nikde jinde nikdy nebyl. Asi to usnadnil i druhej pes tady, notabene stejnej, na jaký byl zvyklej, ale když jsme ho poprvý vynesli vyčurat před dům, tak zpátky šel už sám a automaticky zabočil do správných vrátek.
Zina mám to s Růžou úplně stejne. Cestou od chovatelký jsem ji držela v náručí a ana že mě nespoustela očička. Vtiskavala si mě.
Úplně pohodový a sebevědomý pejsek.
Neplakala, od první chvíle spí celou noc (ehmm, tedy, kolem čtvrté chodíme ven). Vydrží i sama doma, nekvičí.
Taky to přikládám tomu druhému psu. I když ten je Teda poněkud chudak![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí