whiskas gratulujem k buducemu prirastku a zelam nech sa spolu krasne zziju ![]()
vybavilo sa mi ako k nam zabludili dva sirotkovia a nasli svoju mamu

whiskas gratulujem k buducemu prirastku a zelam nech sa spolu krasne zziju ![]()
vybavilo sa mi ako k nam zabludili dva sirotkovia a nasli svoju mamu

whiskas doporucuje se kazda svuj, ale Bu a Su taky sdili a nebyl s tim nikdy problem. Tesim se na fotky kotatka :)
Janulik03 to je particka ![]()
Na okně seděla kočka, byl horký letní den...
Janulik03
úžasná trojka.
jinx Díky. Nevím proč, ale měla jsem zafixováno, že Bu a Su se znají od kotěte. Zřejmě se mýlím, že
?
A náš přírůstek by si někdo zatím mohl splést i s myší
. Ale před maminkou se to nesmí říkat. Ten dohled není jejich vlastní matka, ale další místní kočka, která měla též koťata, ale bohužel jen pár dní
.

Catherinne
to se mi líbí, jak vždy vypadají důležitě, protože je třeba mít přehled o celkovém dění
.
Janulik03 A další věc, doufám, že June to malé kotě přijme bez námitek a nebude na něj syčet a ubližovat mu. ![]()
whiskas tak první dny syčet bude určitě, s tím počítej
Catherinne Tak myslíš, že je lepší je nějak oddělit
? Možná bude stačit mít je jen pod dozorem?
whiskas né, musí si zvyknout, kotě bude vetřelec v teritoriu a k tomu to syčení patří. Den, dva, tři. A ano, na začátku dozoruj, v případě rvačky zasáhni , ale bude to určitě v pohodě.
whiskas jo a můžeš třeba týden dopředu donést domů nějaký kousek deky, kde ten pach kotěte už bude, kočka nebude pak tak vyjevená ze změny.
Catherinne Vidíš, to je dobrý nápad (s tím kouskem pelíšku), díky. ![]()
Ona byla taková nedočkavá jak šlo o jídlo, když měla dojem, že jí to dáváme moc pomalu, pomohla nám pacičkou (i s drápkem
).
Ještě mě napadlo, že je fajn, když se má to kotě kam schovat před větší kočkou.
U našich se tenkrát Malej schovával před starším Sandokanem pod křeslem. Ten ho jinak docela rubal, ale pod křeslo se nedostal, takže si tam mohlo kotě zalézt, když toho bylo moc.
Ale jak už tu někdo zmínil, tak po třech dnech si na sebe zvykli.
Relax...já teda za pět hodin startuju ve Varech prvni závod letošního roku ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.