tv myslím, že je to označení, že jsou kastrovane...
Chlpáči a iné
Presne tak, je to označenie pre kastrované mačky, ktoré sú na ulici. Kocúrov značiť netreba, tam je to zrejmé a viditeľné , kdežto u mačičiek je potom problém, že ju môžu odchytiť druhý krát a zbytočne rezať.
Ztizene podminky na pracovisti ![]()

Ano, v jednom ousku maji tetovani a spicku druheho maji ustrizenou. Taky myslim, ze je to potvrzeni kastrace. Plus ty ocasky k tomu (ty teda nikdo nesekal, to je v Singapuru dost bezne), no mam tak 97% kocky:)))
tv v česku se venkovním kastrovanejm kočkám vyštipuje kousek oška taktéž
Kokoska neboj, na krabice není místo. Aspoň je záminka něco přikoupit ![]()
Monulinecenka bez práce nejsou koláče!
Dadoo esence štěstí ![]()
Díky za vysvětlení, to se stříháním oušek jsem vůbec nevěděla!
ice Segry kocourovi chybi spicky u obou usi jako nasledek bitev s jinymi kocoury. Tak treba se Su a Bu taky praly.![]()
Magráta Tak to si nase Ela zaslouzi hodne kolacu, byla se mnou celou pracovni dobu, v nestrezene chvilce mi obsadila zidli a pred koncem smeny si mi lehla na klin a vrnela. To bylo asi poprve, co se mi nechtelo z prace domu. ![]()
Přijdu domů a najdu v kuchyni pírko... Tak směrem ke smečce vznesu dotaz "vy jste tu snad měli nějakýho ptáka hahaha" ... A přijdu do ložnice a fakt ho tu měli
(otevřená jen ventilačka)... následující záběr je drastický (smazáno)... Ale dali ho doprostřed postele
A to jsem jim dnes donesla šantu, aby si jako užili ![]()
Magráta Tyjo a do postele
Já dnes k ránu cestou na záchod šlápla těsně vedle podobně zrasený myši. Tu jsem vyhodila, při vstávání ještě nějakou tu vnitřnůstku z další oběti. A tak to mám skoro každou noc. Nejhorší je to chroustání
Žádnej domácí mazlik, šelma je to!
A teď mi to došlo - jak dokážou ulovit ptáka přes síť? Nebo jim tam chudák vlétl?
andulka01 já myslím že vletěl ventilačkou v ložnici a tím zpečetil svůj osud...
to mi připomnělo,jak kdysi tady v domě utekla sousedovi užovka do stoupaček, a já měla obavy, aby jim třeba něco neudělala, ale známý, který odchytává zvířata, mě uklidnil, že by si s ní poradili ... jsem do doby, než se našla, chodila domů s hrůzou, že tu najdu kusy hadího těla ...
Monulinecenka když jsem měla v době covidu home office, tak mi taky pomáhali (leželi na spisech apod. :-))
Magráta Home office jsem zkusila jednou, Venouš miluje ležení na otevřeném noťasu a nedá se nijak sundat, hrozná vtírka. Fakt jsem skoro nic neudělala.
Magráta masakr! Ale tak jdou to lovci, nenaděláš nic..ale tu postel si mohli odpustit.![]()
Magráta Pěkný překvápko teda! Šelmy no :) Oskar nedávno domů taky přitáhl ptáka, ještě živýho, hroznej rachot, běžel s ním nahoru, zřejmě taky do ložnice ![]()
Mne se libi, ze ani ty bytove nevenkovni kocky neztrati instinkty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí