Pozdravujeme z chaty

Pozdravujeme z chaty

Magráta ![]()
a jo vlastně, málem bych zapomněla
.
Friga
vypadá, jak když plánuje, co je třeba udělat a koho tím pověří
.

Allysa to je ale nevinnej pohled! Všechno bych mu dala a hned :)
Ounz I poslední pětikorunu ![]()
Allysa no přesně
Ounz já bych mu koupila i nějakou tu krabici od bot:-D
Magráta Ano! ![]()
whiskas myslim, ze jen kouka, kde co lita ![]()
Mám taky kočičku. Máme spolu ale takový ambivalentní vztah. Někdy je zlatá, miloučká, mazlivá. Jindy člověk neví, jestli mu neukousne ruku ![]()
Teď bydlí přes chodbu u táty, aspoň tam mají oba přes den společnost. Na změnu rajónu si zvykla okamžitě, na nového páníčka taky. Já už jsem jen v roli toho, kdo krmí a vynáší. Přitulit se přijde, jen když by z toho mohla kápnout kapsička, falešnice ![]()
A takhle se tam právě povaluje, na tiskárně je to asi nejlepší. Binec okolo jí nijak, na rozdíl ode mně, nevzrušuje.

Jennyfor jeee ![]()
Leny Skladovat krabice urcite neni dobre a urazet kocicku starou krabicí teprve ne! Musi se clovek obetovat, obcas nejakou novou koupit a obsah teda unosit, co uz.
Allysa ten výraz ![]()
A ako vždy, všetci sú tu úžasní ![]()
Růženka zdraví všechny kolegy a kolegyně. Včera ji bylo 15 týdnů a váží 7,1 kg. Úplně stejně, jako Žigulík. ![]()

prosim te, proc maji ustrizeny kousek ouska? To je nejake oznaceni, ze jsou z utulku? (Mas je myslim ze zahr. ze?)
ice to nemají ustřižené, já tam nic nevidím. Světlejší špičku vidím.
tv pravy vidim u obou bez spicky. Krom toho ja mam z detstvi kocicku a ta to ma taky ![]()

ice
tak počkáme na vysvětlení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.