Potrefenáhusa Ale Trnka těma rajčatama moc nadšená není, což?
čekala, až poletí namazanej rohlik
razorblade rufickovi tuhle nabízela nějakou svoji hračku
Potrefenáhusa Ale Trnka těma rajčatama moc nadšená není, což?
čekala, až poletí namazanej rohlik
razorblade rufickovi tuhle nabízela nějakou svoji hračku
PotrefenáhusaTo je tak milé, jak se ty děti dělí. ![]()
Je tady někdo se zkušeností operace močových cest a kamenů u kočky? Třeba na co dát v rámci rekonvalescence po operaci pozor, budu ráda za všechny rady. Můj příspěvek je ve stěžovacím vlákně. Díky
Catherinne doufám, že jste v pořádku.
Ja chtěla jet taky na 14. Hod na vet na očkování. Jak jsem otevřela auto, Růža zdrhla. Pul hodiny jsem ji hledala a volala. Mrcha to auto fakt nenávidí. Pak přišla k sousedům a on mi ji hodil do chaty, když já jezdila a hledala ji.
Tak jsem ji dala čas a drapla ji znovu za dvě hodiny, už na vodítku a jeli jsme k naší vět nejblíž.
A měla zavřeno.
Tak na Kladno. Ať to máme za sebou.
Jen jsem se zminila, že má divný kašel, jako by se snažila zbavit něčeho v krku. Tak krev, rtg, teplota. A má zánět dýchacích cest, asi psincovy kašel.
Takže injekce, atb, sirup. Pokud se zlepší, ok, pokud ne, jedeme znovu a endoskopii, jestli tam něco nemá. Třeba osinu apod.
Vlastně štěstí v neštěstí, ještě že jsem na to Kladno jela hned. ![]()
Dadoo Někdy to tak vesmír zařídí. :-) My byli taky dneska na očkování, ale nebylo to tak dramatické. Jen celou dobu v čekárně obletoval Bobinu- jorkšírku, a když jsme přišli na řadu, došlo mu, kde jsme, a musela jsem ho dovnitř táhnout po břiše.
Tady je, hrdina.

Liesel ale ňuňu ![]()
Dnes krásná návštěva v CHS. Pomuchlila jsem si 8 různě velkých koťátek a zrovna to vybrané za námi nejvíc chodilo. Prostě to tak má být a příští sobotu si jedeme pro kocourka Viga.![]()

Renusatko boží ![]()
Renusatko to je krasavec ![]()
Renusatko ten je nádhernej :)
Renusatko krásnej parťák pro Daki ![]()
Isca Moc doufám, že spolu budou vycházet. Je to hlavně kvůli ní. Přijde nám strašně znuděná, taková nijaká. Snad ožije a bude jim spolu fajn.
Renusatko no tyjo ten je krasny..!!
Renusatko ten je ![]()
Renusatko krásny je![]()
Trošku mi to připomíná instagramově vyšpulený rtíky s lichotivou pózou ![]()

naše bratrstvo kočičí pracky
Zu Mně to připomíná spokojenýho psa!
povaleč
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.