Zina jo, vynahrazuje si ty tři týdny spaní ![]()

Zina jo, vynahrazuje si ty tři týdny spaní ![]()

Udělala jsem morčatum politicky program. Fotka je moje , ale text docela vyšel. ![]()

Po rebelském období se nám naše slečna uklidnila, od syna dostala přezdívku "kožich" a stává se z ní skvělá parťačka a pohodářka. Doufám, že jí to vydrží!

LadyMary je to fešanda![]()
...i když je to pejsek, jste obě kočky!.
Renusatko jj pěkná sestava takhle to dopadne když už nechceš kočku a neumíš říct ne
Vlm Já bych taky neřekla, takže chápu. U nás řekl ne manžel...na první i na druhou. Kdyby to nezměnil, tak druhou nemáme![]()
Renusatko to u nás kdyby bylo na manželovi, máme koček dvacet
.a ro byl původně člověk psí a . moje kočka ho nenáviděla, jenže potom poznal kočičí povahu a je z něj kočkomil.
a takhle to u nás vypadá když přijdu domů, když jsou kočky venku.zbihaji se ze všech stran už po cestě.
Zámecká kočička, naše dítě všechny kočky strašně miluje! 

Potrefenáhusa tak to byste ji meli jeste nejakou kocicku opatrit, Goliasek je malo, to sam nezvladne!
Ty holý kolínka ![]()
veterina dopadla dobře, ještě pár dní v klidu a je to zdravá kočička

Catherinne v posledních dnech sem nahlížím a mám s tebou radost z rychlé rekonvalescence ![]()
Zdravím všechny chovatelky! Sama jsem se stala majitelkou dvou čerstvých sphynxů, tak si dovolím několik otázek. Kočičky máme čistotné, chodí na WC bez problémů. Ale stejně se stále obávám o to, aby nám domácnost nezaváněla. Největší problém vidím v zápachu granulí, mám dvoje na výběr a ta jedny obsahují i rybu a ta teda spolehlivě zasmradí celou místnost. Jak s tímto bojujete? Vhodný výběr granulí? Doporučíte něco? Zatím máme omezení pouze v tom, že jde o koťata a chci bezobilninovou stravu. Necháváte trvale vyndanou misku s granulemi? Nebo odměřujete porci a jinak misky schováváte? V dětství jsme měli kočku a měla trvale misku s granulemi a druhou s kapsičkou, kam jsme ji dávali ráno a večer. Teď jsem to plánovala stejně, ale ten smrádek ...
Používáte nějaký difuzér? Případně doporučili byste něco konkrétního?
Zachytila jsem, že plně domácí kočičky má Catherinne , jinx , Renusatko . A prosím o radu i ostatní. Děkuji!
Fiction no a kde jsou fotky???
711990 Přesně toho jsem se bála :-) , zatím moc nezapózují, máme je 2 dny.
Fiction :D pockame si! Tak at se dobre szivate![]()
Fiction já napíšu večer
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.