Renusatko Tak snad jsi kočičí duši odhadla dobře. Dej tomu čas!
Chlpáči a iné
Hanka H Taky doufám, že jim čas pomůže, přijeli jsme kolem 17 a potom už jsem po 20 kočku odnesla do obýváku. Nezavřela jsem ji, ale už za ním nejde.
Potrefenáhusa Pejska nechci já. Vstávám do práce v 5 a neumím si představit ještě předtím venčit psa. To bych nedala.
Renusatko to byl vtip
Potrefenáhusa To je
. No my mame vzdy psy samce. Casto jsou vsichni pohromade, soucasny stav 3 kousky. Nejvic byli 4, ale jedna mala fena a ta si to posefovala, jak potrebovala. Ale obcas se lidi divi, ze se neporvou.
Renusatko V 5 by nas fundlak ani nevstal
. Se zahradou by to slo, ale jinak ciste do bytu ty psy taky moc nechapu, pokud nekdo nema super pracovni dobu ci HO. Kocicky jsou nadherne, nevim ktera se mi libi vic. Kote a tak obri ![]()
A pak ta cesaci realita

Renusatko Do statistiky, kolegyně teď pořizovala do bytu k (asi - nalezenec) čtyřletému kocourovi čerstvého kocourka, a prý po počátečním obcházení, syčení, bručení a ťafkách už během týdne dvou spolu spí v jednom koši, žerou z jedné misky a hrají si
Původního ale čeká celkem překvapení, nový, zatím ještě poloviční, je mainka a má prý šanci staršího tak dvakrát až třikrát přerůst.
Jos to je chlupu na novyho psa! Jak casto se to musi delat?
Jos Speciální turistická stezka pro retrívry a novofunlanďany? ![]()
Já doufám, že to u nás bude dobrý. Kočka teda nešla v noci ani do ložnice. Teď ráno sice syčí, ale mladej ji ma u zadku a v klidu si tady hraje. Dokonce si dovolil vlézt do misky, ze které žrala. Ona ho pozoruje ze stolu a musí na něj pořád vidět.
Potrefenáhusa zase nejsi první, kdo mi říká, že kočka snese psa a druhou kočku obchází obloukem.
Jen je blbé, že se jich člověk nemůže zeptat. A Goliáš je prostě úžasnej, tak snad bude naše zrzka taky.
Trosku ini chlpaci . Divne zvuky pod oknom a to totok ![]()

Skoda ze neviem dat video
Renusatko krasavec mladucky . Oni si zvyknu na seba neboj
Jos boooze to je chlpov. My sme to mali pri vlciakovi. Uplne kopy chlpov lietali po dvore ked sme necesali obden.
Janulik03 Tak mať taký pohľad z okna je môj sen![]()
Renusatko To je úplně normální, možná dojde i na nějaké výchovné pohlavky, ale u misky bude mít kotě vždycky přednost. Dobrý to bude.
Janulik03 ty jsou vostry teda
Janulik03 Tak to jsou větší boje než u nás
.
Janulik03 krásný výhled![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.