Díky všem za podporu. On měl opravdu parádní život, jako všechna naše zvěř, kamarád říká, že by se v příštím životě chtěl mít jako psi a kočky u Vilemínovejch![]()
Chlpáči a iné
Magráta stastnou cestu a bezproblemove zabydleni ![]()
Magráta Třeba ne hned, ale budou určitě nadšený!
Vilemina To je krásný věk. A pro tebe to musí být těžké. Drž se.
Sweet PotatoAť je u vás vše v pořádku.
Sweet Potato Bude to dobry
A dobre, ze ma kornout, jedna z nasich si uplne rozpustila ranu, zbytecna reoperace pro ni a asi 6 tisic pro nas.
Někteří jsou už ready 
Magráta uplny metro, ukoncete nastup, dvere se zaviraji ![]()
Magráta to je dobra fotka ![]()
Magráta bozi fotka ![]()
Magráta tak šťastnou cestu a hladký zvykání si :)
Magráta at se jim (vam) v novem libi! Je to ten domek se zahradou, ze? tam se budou mit paradne.
Magráta zvyknou si brzo
Sweet Potato no jo, ten divoch v něm se nezapře. Tak ať je brzy líp.
Magráta Super fotka. Přeju klidný přesun a ať si rychle zvyknou.
My jsme dnes dovezli Viga. Cesta trvala tři hodiny a začala po kilometru tím, že se pos.... Naštěstí jsem zasáhla včas, jinak by mě manžel vyhodil i s kocourkem z auta.
Sbližování doma není zatím nic moc. Vigo se chtěl kamarádit, ale Daki ani náhodou. Napřed ho jen pozorovala, ale potom na něj začala syčet a ten se teď bojí. Doufám, že se do úterý srovnají, to už musím do práce.

Renusatko u nas sblizovani probihalo tak, ze sobotu kocka urazene prosedela na okne a tvarila se, ze nikoho nevidi, v nedeli pochopila, ze toho vetrelce nehodlame vykazat a ze to bude teda muset vyresit sama a sla ho spraskat. Od ty doby se 9 let okazale ignoruji.
moora No nerada bych, aby to tak dopadlo, ale to člověk neovlivní. Říkám si, že ona má rok a on 3 měsíce a snad to oba nějak zvládnou.
moora Ignorace zase není tak špatná! Kamarádka měla dvě kočky (pořízené krátce po sobě v kotěcím věku), které se tak nesnášely, že nevydržely společně ani v místnosti. Jedna byla i extrémně žárlivá - když se kamarádka nějak věnovala té druhé (mazlila se s ní, nebo jí jenom vyčesávala kožich), často na kamarádku vystartovala - zasyčela, prskala, někdy i sekla drápkem. Nakonec ta agresorka šla o dům dál - a prý je z ní mírumilovné a vděčné stvoření
!
Renusatko Ňuňuňu
! A držím palce, ať k sobě najdou cestu!
Hanka H jo, některý chtej bydlet samy ...
Potrefenáhusa Hanka H Já jsem nějak měla pocit, že naše sama bydlet nechce
, tak uvidím. My jsme to totiž dělali kvůli ní, aby nebyla sama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.