Koukají (Viki má své vlastní okno:-))
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa to je paradni dvojka. Goliasek a Housátko. Vlastně trojka, i s Trnkou
Dadoo tenhle medvěd je u nás absolutně nejoblíbenější zavraždenej plyšák. A že jich máme. ![]()
Kora Růža je v destrukci taky velmi výkonná. Nejoblíbenějšího měla velkého jezevce. Toho rozcupovala na kousky.
K medvedovi se jako maličká chodila tulit. Jenže pak vyrostla, jezevce už nebyl a medvěd byl tak lákavý.. Dlouho ho mordovala, ale pomalu, jemně.
Několikrát se mi ho podařilo zachránit, ale moc mu to život neprodlouzilo.
Má to spočítané.. Provokatér jeden! ![]()
Mně přijde, že tady nikdo nevíte, jak vypadá rozcupovanej plyšák! Terk je vždycky rozebral do mrtě, nic nepřežilo. Dva dny na to, co umřel, jsem toho posledního, kterýho už nestihl rozebrat, pozašívala, protože to poprvé po 14 letech mělo cenu.
Kora Bady je had? Představuju si ho navinutého na plyšovém medvedovi ![]()
Kora bady se tváří krutopřísně. Se nedivím, že to medvěd nepřežil. ![]()
Mně přijde, že tady nikdo nevíte, jak vypadá rozcupovanej plyšák! Terk je vždycky rozebral do mrtě, nic nepřežilo. Dva dny na to, co umřel, jsem toho posledního, kterýho už nestihl rozebrat, pozašívala, protože to poprvé po 14 letech mělo cenu.
U nás to samé. Většinou do půl hodiny jsou všude nitě/vlákna a chuchvalce výplně. Ani ty spešl šití plyšáci pro velké psy u nás nevydrží.
My museli psi plysaky úplně zrušit, vlastne skoro všechny tyhle látkový hračky, protože Trnka je zere a polyká
Zina ale víme..
zpočátku se snažím vždycky zasivat, abych zachránila oblíbenou hračku, ale postupně pak rezignuji.
Ona nezničí najednou, že bych se vratila domu a komplet výbuch.
Cupuje systematicky. Postupně. Tu orve nohu, tu tlapku, ozvejka obličej..
A když už zašivani nemá velký smysl, vyhodím, i když ještě drží pohromadě. Nechci, aby sežrala tu výplň.
Takže máme každých pár dní takový menší výbušek. Šetří si to. ![]()
Potrefenáhusa si vzpominam jak jsem prvni vanoce labradurkovi koupila nejaky hracky, ze je strasnej chudak kdyz nic nema
10 minut a bylo to vsechno pryc, ani nitka nezustala.
Naši psi to naštěstí nikdy nežrali. Cid většinou jen urve oči a nos, to teda hlídám a uklízím, aby to nesežral v zápalu boje, a zavraždí pískátko. Pak už to jenom nosí a nabízí.
Teď jsem koupila ve slevě takovej plyšovej meloun, stál asi stovku, tak mi to nebylo líto. A ten už drží 3. týden, protože si ho zamiloval, nekuchá ho, jen žužlá, a bere si ho s sebou i na procházku
.
Potrefenáhusa Vizsla je taky žere. Takže dáváme jen občas a po roztrhání odebíráme.
Nevím, jestli je to touhle diskusí, ale facebook mi nabídl tuhle hračku
...

Hugo. Kvído furt někde lítá
.

Tak teď nevím, kterej je ten, co lítá, ten pod lavicí nebo ten na sloupku? Nebo je ve hře ještě jeden?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.