Potrefenáhusa Terk to vždycky žral jako bonbóny, ale když pak začaly blbnout ledviny a objevilo se nechutenství, tak to byl boj. Prostě jsem mu je dali až dozadu na kořen jazyka a drželi tlamu, dokud nepolknul. V týhle fázi už žádný návnady ani kamufláže nepomohly.
Chlpáči a iné
Zina já si to schovavam až na uplne nejhorší, protože se nás pak začne bát a vyhýbat se nám,jak bude moct ![]()
![]()
já Ronďovi kupuju za účelem podávání léků tyhle sýrový kousky - je to ohromně praktický, ale určitě by šlo nakrájet si kostky z cihly...
když zrovna nemám po ruce sýr, šoupnu mu to hluboko na jazyk jako Zina... jo a nebojí se ani neutíká - je zvyklej, že se mu občas kouknu do huby

Potrefenáhusa A co do něčeho lepkavého, sladkého třeba, jestli je buchtovej, aby to nevyplivl. Jako kočkám?
RoSa sýr až na velký výjimky vůbec neji.
no představ si, ze davas do malyho psa dvakrát denně hromádku, aktuálně když jsou ty velky prasky na pulky, aby se mu to lip polykalo, je to cca 9 kusů rano a zhruba stejnej počet večer...zvlášť ten nejdůležitější je asi pěkně hnusnej
A je to pes z útulku, kterej kdovico zažil, je bez oka, s brokem v kožichu, on nemá rad ani zvyseni hlasu, nemuzes to srovnávat s běžným psem. Jako on si to všechno nechá líbit, ale priste se vyhne a ve stresu nezere vůbec.
Sweet Potato asi mu upecu babovku
to je teda pěkná nálož léků na takovýho malýho pejska... tak aspoň že je na to sladký, bábovka je dobrej nápad
Potrefenáhusa mini muffinky ![]()
My je musíme začít asi víc krmit, oba docela zhubli. Ale možná je to jen tím létem
.
Byl jim teď rok a krmíme 2x denně, je to málo? Asi do 9 měsíců jsme krmili 3x.

vanilka Kočkám vyhovuje stálý přístup ke krmení. Jsou spíš uzobávači. Naši mají granule pořád a náhodně konzervu nebo jinou lepšičku.
Ale podvýživdně ti tví nevypadají. Přes léto kočky všechno vylítají.
Sweet Potato Taky se uklidňuju tím létem, byli buclatější. I soused si všiml, prý jestli nejsou nemocní, jak zhubli. My dáváme ráno granule, večer konzervu. Dneska jsem nakoupila kapsičky, že jim budu ještě přilepšovat. Zhltli ji natošup, takže při chuti jsou.
Potrefenáhusa nešlo by prášky nadrtit, a s nějakou sladkou tekutinou stříknout do krku?
Zina já si to schovavam až na uplne nejhorší, protože se nás pak začne bát a vyhýbat se nám,jak bude moct
Já to chápu, je to blbý. Terk se bát ani vyhýbat nezačal, ale byl z toho otrávenej a naštvanej vždycky, když na tu proceduru došlo.
U nás fungovala ta paštika. Francouzská. ![]()
Pěkně mazlava, aby se do ní prášek úplně zabalil.
Šunka ani salámy se neosvedcily, vypadlo to z nich.
Paštika dokonalá.![]()
Kora Dočítám se zpožděním, krajta je ![]()
Potrefenáhusa určitě jste už zkoušeli ale kdyby ne, tak u nás funguje taveňák, žervé, lučina apod. Uplně nejvíc když nejdřiv dostane vylízat kelímek a potom jen tak mimochodem přídavek ve kterém je tableta schovaná.
Potrefenáhusa docitavam a teda ruficek to nema lahke teraz.
My sme to tak mali s jazvecikom. Lieky uz nechcela v nicom a postupne sa nam vyhybala bola samotarska. Este ze ma okolo seba vsetku tu spolocnost zvieraciu aj vasu. Je to narocne a drzim jemu aj vam palce .
vanilka u nás mají pořád nasypané granule a 2x denně kapsičku (každý půl kapsičky)
Janulik03 Dekuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.