Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 22:06

dynda a není to stejná kočka (Hugo) na obou fotkach? 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 22:39

Opět mě dneska potěšil náš veterinář, ke kterýmu jsme nedávno šli s bli... eh, se zvracením. To se na mě tehdy útrpně zadíval... a pravil ať tolik nežeru ty internety a přestanu nebohýmu psovi cpát ty blbý drůbeží krky, že má vápníku i tak dost. Nebohej pes přestal samozřejmě blít hned po vysazení... 

Při tý příležitosti ovšem Poppy našel nějakou závadu na oku, já se bála - dle jeho komentářů - že oslepne, ale vykapávali jsme poctivě a dneska kontrola cajk! Akorát umělý slzy budem dávat asi už furt.

Ale zas jsem si ověřila, že mu zjevně vůbec nezáleží na nějakým výdělku. Pochechtával se totiž, že Poppy slyší přicházet už zdálky, anžto hrozně chrochtá. Tak jsem položila otázku stran operace měkkýho patra... a opět následoval útrpný pohled: dejchá? no tak. kolabuje? ne? tak co byste chtěla? je to buldoček... 

Už mě jednou vyhodil se zubní hygienou (paninko, to neni zubní kámen, to je pigment!)... teď zas tohle. Každej druhej by radostně proved co bych si jen řekla, ať je to potřeba nebo ne (zkušenost z kliniky, kam jsem chodila s Otíkem). Přinutila jsem ho aspoň ještě zkontrolovat tlapky a doladit manikuru, pročež zastřih dva drápky a vypoklonkoval mě z ordinace.

Vzala jsem pak Poppy za odměnu na zmrzlinu a tak jsme byly šťastný obě dvě Jen kdyby se mnou doktůrek nemluvil vždycky jak s debilem

Offline vanilka
2188 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 04:54

dynda na obou je jen Hugo. Jeho bratr Kvído se nedá moc vyfotit

Krehutka

Offline vanilka
2188 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 16:17

Tak tady bratři spolu, dnes se vzácně zadařilo. Přišli se mi motat pod nohy, když jsem věšela prádlo. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 17:15

Dadoo Kora Já jsem vůbec nepochopila, že medvědi nejsou jeden. Pořád jsou jako dvojčata. 

Jos Potrefenáhusa Ty děti mezi zvířaty jsou super. 

vanilka Jsou užasní, krásní. A to jsem ještě nedávno o zrzavé kočce ani neuvažovala.

Offline Kora
příspěvků moje polička 12. srpna 2021 20:35

Renusatko Růža i Bady mají každý svého zavražděného medvěda. Ten medvěd je už ale celkem letitej. Mám pocit, že to byl dárek za nákupy ještě v Delvite.  A kde te je konec. 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 21:52

Na pandu červenou teda nikdo nešáhne!!!!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 22:21

Krehutka vanilka 

Já jsem si nevšimla, že to jsou dvě fotky, úplně mi splynuly. Kocouři jsou krásní.

Offline vanilka
2188 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 06:23

Renusatko zrzaví jsou úplně nejvíc nejlepší, to je přece jasný

Obzvlášť pro Goliáše Potrefenáhusa mám teda slabost, to je krasavec na entou. Nádherná fotka . Je úžasný, když takhle děti vyrůstají se zvířátky.

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 07:03

Potrefenáhusa to je zvěřinec :-)

vanilka nádherní

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:38

Nemate někdo tip, jak dostat do nežravýho psa dlouhodobe dvakrát denně hromádku léků?  Už nechce ani mletý maso, nic ...na podávání nasilim (mírným) je těch leku moc a moc často. Bez nich je to moc špatný, ale ani s nima to není žádná hitparáda 

vetsinou se tak po čtvrt hodině nechá přemluvit a dá si

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:40

Potrefenáhusa a nemame vubec zadnou oblibenou dobrotu? Platek sunky/salamu/syra/speku? Hrudka sadla? nas to v tom sni bez problemu, ale je fakt, ze je zravy

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 09:54

baltik ne, už nechce ani buřty, šunku, nic 

Ale právě to sežral v rybízový bublanině

uz to dostává rok, tak už je to náročný. Pro nej jídlo nic moc neznamená 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:29

Potrefenáhusa Pastika taky ne? To je blby no. My kdysi cpali leky do kardiaka, bez nich byl hned v plicnim edemu. A pak uz vedel, ze mu neco davame a drzeli jsme ho vzdycky dva, dokud to nespolkl. Tezky moc to je...

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:40

Jos jo, kardiak a plicní edem...s nim se nic po zlým nesvede

Ani pastiku, ty dobroty už jsou vyčerpaný. Ještě zbejva asi teda to sladký těsto, babovky a tak, to měl vzdycky rád. 

on je problém i ve velikosti, malej pes proste zere málo, je fakt tezky ho necim uctít 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2021 10:45

Potrefenáhusa Tak to uz fakt nevim no. My proste psovi otevreli tlamu, druhej hodil leky za koren jazyka a drzeli jsme ho . Ke konci uz to jinak neslo, akorat u nas byla diagnoza tak spatna, ze ten rok zivota navic byl skoro zazrak a prvni mesice jsme ho jeste nejak obalamutili pastikou, sunkou, syreckem nebo piskotou s ukrytym lekem. A on si chudak urcite myslel, ze ho travi e my a proto je mu blbe a skoro nikam nedojde...Drzim palce, treba to sladky zabere! 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 11:03

Jos my jsme na tom stejně

Offline Lucylle
33 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 11:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Jos my jsme na tom stejně

Potrefenáhusa My dávame lieky (pravidelne jednému jedincovi na epilepsiu, ale príležitostne aj ostatným) vždy namočené v troche medu/lekvaru, niečom sladkom - ale zase máme smečku žrútov, im stačí málo

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 11:50

Jak jsem psala o tom melounu

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2021 11:55

Potrefenáhusa Ach jo . Ja se teda uklidnovala trochu tim, ze nemel bolesti a tu namahu si uzpusobil a proste chodil jen po zahrade. A fakt ty leky objektivne pomahaly. Ale byl to tak mlady pes jeste. A co je Rufickovi, taky kardiomyopatie?