Hledají saranče 
Chlpáči a iné
Saranče před smečkou zachráněno a odneseno na terasu
Magráta Pátrací oddíl. ![]()

Ranajkyyy

Neda sa rusit

Magráta Hotový National Geografic!
Voni jsou to hlavně mrchy chytrý... jakmile pojmou podezření, nedostaneš do nich nic...
Já začínám vždycky neškodným, lékuprostým soustem, ať se Poppy nejdřív namlsá. Předtím teda ještě proběhne veliký divadlo - rozbaluju dotyčnou lahůdku a hlasitě to komentuju: no mňam šunčička/pršůtek/čedárek/romadůrek
... to si dám! A taky že jo, první sousto je moje. A teprve až Poppy tečou sliny a skáče až na linku, dám jí taky to neškodný. Vždycky chce druhý sousto samozřejmě, a v tom už je zabalenej ten prášek
Ona je teda naštěstí dost hltavá (na lahůdky), takže to moc nezkoumá. No ale ty tanečky kolem ![]()
Všechny kočky a psi tady jsou
(hada nezmiňuju
)

Naše madam též zdraví![]()
Ovšem dlouho žádný dobrůtky nebudou (naštěstí žádný medikamenty aktuálně nepotřebuje). Včera mi převrátila truhlík a ulámala levanduli - nehledě na bordel z vysypaný hlíny... domovnice jedna uštěkaná vždycky vyletí na balkón a ječí jak zjednaná, jakmile jde kolem nějakej její nepřítel... už teda dostala na zadek a příště ještě přidám!
Navíc večer přitáh milostpán malého nezvedence skoro za ucho, velmi rozkacen, neb malý nezvedenec zadávil ježečka!! Skočila po něm a začla s ním zle třepat... po vyproštění chudák zůstal ležet bez vlády. Asi měl ještě měkký bodlinky, byl mladej asi, protože ji nic od zločinu neodradilo.
Teda zlobí poslední dobou fest
Nechce někdo buldočka? ![]()
Misto deti hlidam psa. Vecer v nem zacalo krucet, chtel ven, ale nic nevypustil. V noci chtel ven ve 12 a v pul druhy, na zahradu nechtel, tekze jsem s nim tady obchazela ulice v mikine pres nocni kosili, zas nic, jen zral travu a listi z divokych ostruzin a vyhonky cerneho bezu. Pak uz jsem mu jen doma otevrela na zahradu a spala s nim v obyvaku, takze jsem porad slysela, jak kručí a stridave chodi ven a dovnitr pit, pak rozhazoval granule... super noc. Rano bylo na granulich plno mravencu, takze jsem vystrikavala kuchyn. Ted ta chlupata bestie spokojene a nahlas chrape, snad uz mu bude dobre. Jen by teda potreboval vyprazdnit.
barbucha jo, u nás pomahaj dlouhý promluvy, to měl vždycky rad, jinak teda nezabírá ani potravní konkurence a ze kocka teda stojí vždycky první v řadě!!!!
dneska rano se nechal obmekcit vepřovejma výpečkama
dneska rano se nechal obmekcit vepřovejma výpečkama
![]()
No vidiš. Však ono se něco najde vždycky, jen musíš mít dobře zásobenou ledničku a špajz!
Kokoska Nechcui nijak strašit ale zácpa blbá. Když to vyprázdnění brzy nevyjde (nebo do toho ještě začne zvracet), tak na veterinu.
Zina on asi momentalne nema co kakat, pry byl pri poslednim venceni, nez jsem si ho brala, a od ty doby prakticky nic nezral, az pred chvili si dal par granuli. Pil normalne, nejevi znamky, ze by mu nebylo dobre. Vetsinu dne prospal a ted jak se ochladilo, ozil. Pry to takhle jednou za cas ma, samozrejme jsem se dcery rano ptala, co s nim.
Edit - tak uz se zadarilo :)

vanilka u nás mají pořád nasypané granule a 2x denně kapsičku (každý půl kapsičky)
u nás stejně, akorát ráno půl kapsičky na osobu, teda kočku, a večer nějakou "dobrůtku".
Navíc večer přitáh milostpán malého nezvedence skoro za ucho, velmi rozkacen, neb malý nezvedenec zadávil ježečka!! Skočila po něm a začla s ním zle třepat... po vyproštění chudák zůstal ležet bez vlády. Asi měl ještě měkký bodlinky, byl mladej asi, protože ji nic od zločinu neodradilo.
Jezis, ja cetla, ze zadavila jezevcika
jsem si to zacala zive predstavovat
Vona je i toho schopná ![]()
Zakládá takhle krásná, celoživotní přátelství
naposled s pitbulkou, která ji bezelstně přišla očichat, a to neměla dělat - strkat Poppynce rypák k nosánku. Raf!! ![]()
Od té doby jsou kámošky až za hrob... doslova...
Janulik03 u nás podobně. Ani bouřka je nerušila.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.