Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 08:48

Hledají saranče 

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 08:50

Saranče před smečkou zachráněno a odneseno na terasu 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 09:16

Magráta Pátrací oddíl.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 09:20

Ranajkyyy

Neda sa rusit

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 09:28

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 09:49

Magráta Hotový National Geografic!

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 10:05
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 10:59

Potrefenáhusa 

Voni jsou to hlavně mrchy chytrý... jakmile pojmou podezření, nedostaneš do nich nic...

Já začínám vždycky neškodným, lékuprostým soustem, ať se Poppy nejdřív namlsá. Předtím teda ještě proběhne veliký divadlo - rozbaluju dotyčnou lahůdku a hlasitě to komentuju: no mňam šunčička/pršůtek/čedárek/romadůrek ... to si dám! A taky že jo, první sousto je moje. A teprve až Poppy tečou sliny a skáče až na linku, dám jí taky to neškodný. Vždycky chce druhý sousto samozřejmě, a v tom už je zabalenej ten prášek Ona je teda naštěstí dost hltavá (na lahůdky), takže to moc nezkoumá. No ale ty tanečky kolem

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 11:06

Všechny kočky a psi tady jsou (hada nezmiňuju)

Naše madam též zdraví

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 11:08

Ovšem dlouho žádný dobrůtky nebudou (naštěstí žádný medikamenty aktuálně nepotřebuje). Včera mi převrátila truhlík a ulámala levanduli - nehledě na bordel z vysypaný hlíny... domovnice jedna uštěkaná vždycky vyletí na balkón a ječí jak zjednaná, jakmile jde kolem nějakej její nepřítel... už teda dostala na zadek a příště ještě přidám! 

Navíc večer přitáh milostpán malého nezvedence skoro za ucho, velmi rozkacen, neb malý nezvedenec zadávil ježečka!! Skočila po něm a začla s ním zle třepat... po vyproštění chudák zůstal ležet bez vlády. Asi měl ještě měkký bodlinky, byl mladej asi, protože ji nic od zločinu neodradilo. 

Teda zlobí poslední dobou fest Nechce někdo buldočka?

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 11:31

Misto deti hlidam psa. Vecer v nem zacalo krucet, chtel ven, ale nic nevypustil. V noci chtel ven ve 12 a v pul druhy, na zahradu nechtel, tekze jsem s nim tady obchazela ulice v mikine pres nocni kosili, zas nic, jen zral travu a listi z divokych ostruzin a vyhonky cerneho bezu. Pak uz jsem mu jen doma otevrela na zahradu a spala s nim v obyvaku, takze jsem porad slysela, jak kručí a stridave chodi ven a dovnitr pit, pak rozhazoval granule... super noc. Rano bylo na granulich plno mravencu, takze jsem vystrikavala kuchyn. Ted ta chlupata bestie spokojene a nahlas chrape, snad uz mu bude dobre. Jen by teda potreboval vyprazdnit.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 12:18

barbucha jo, u nás pomahaj dlouhý promluvy, to měl vždycky rad, jinak teda nezabírá ani potravní konkurence a ze kocka teda stojí vždycky první v řadě!!!!

dneska rano se nechal obmekcit vepřovejma výpečkama 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 12:34
Reakce na Potrefenáhusa:

dneska rano se nechal obmekcit vepřovejma výpečkama 

No vidiš. Však ono se něco najde vždycky, jen musíš mít dobře zásobenou ledničku a špajz! 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 16:53

Kokoska Nechcui nijak strašit ale zácpa blbá. Když to vyprázdnění brzy nevyjde (nebo do toho ještě začne zvracet), tak na veterinu.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 14. srpna 2021 21:50

Zina on asi momentalne nema co kakat, pry byl pri poslednim venceni, nez jsem si ho brala, a od ty doby prakticky nic nezral, az pred chvili si dal par granuli. Pil normalne, nejevi znamky, ze by mu nebylo dobre. Vetsinu dne prospal a ted jak se ochladilo, ozil. Pry to takhle jednou za cas ma, samozrejme jsem se dcery rano ptala, co s nim.

Edit - tak uz se zadarilo :)

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 15. srpna 2021 12:17

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 13:21
Reakce na Magráta:

vanilka u nás mají pořád nasypané granule a 2x denně kapsičku (každý půl kapsičky)

​u nás stejně, akorát ráno půl kapsičky na osobu, teda kočku, a večer nějakou "dobrůtku".

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 13:34
Reakce na barbucha:

Navíc večer přitáh milostpán malého nezvedence skoro za ucho, velmi rozkacen, neb malý nezvedenec zadávil ježečka!! Skočila po něm a začla s ním zle třepat... po vyproštění chudák zůstal ležet bez vlády. Asi měl ještě měkký bodlinky, byl mladej asi, protože ji nic od zločinu neodradilo. 

Jezis, ja cetla, ze zadavila jezevcika jsem si to zacala zive predstavovat

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 13:45

razorblade 

Vona je i toho schopná

Zakládá takhle krásná, celoživotní přátelství naposled s pitbulkou, která ji bezelstně přišla očichat, a to neměla dělat - strkat Poppynce rypák k nosánku. Raf!!

Od té doby jsou kámošky až za hrob... doslova...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. srpna 2021 18:46

Janulik03 u nás podobně. Ani bouřka je nerušila.