Chlpáči a iné
Nedám pozor a šup princezná na stoličke
Sweet Potato to mě moc mrzí. ![]()
Všem vám moc děkuju. Sebralo mne to hodně
Sweet Potato Upřímnou soustrast ![]()
Sweet Potato Dočítám. Achjo, tak brzy. Je mi to moc líto
vypadá na fotkách jako puma
tak s Daníkem včera zas na veterině, měl úplně ucpanou močovou trubici :-( Dostal dvě narkózy, protože při té první (ráno) se katetrizace nepovedla... je mi ho tak líto
, ale myslím, že od 19. 9. děláme vše, co nám doktorka řekne, má struvitovou dietu (tzn. tuto dietu má celá smečka), dáváme mu pastu, feluro, v každé místnosti má misky s vodou a viditelné zlepšení jsem viděla jen v období, kdy mu působila 14 denní antibiotika
Magráta chudinka malinkej, ať už je líp! Vím, co to je, já bych ty zvířecí a dětský bolesti vzala radši na sebe, to je hrozný ![]()
Naše Týna je už přes rok na hypoalergenní stravě , se sportem a odměňováním je to těžší, ale dá se. Jenže i přes x tisíc za léčbu, spešl stravu, se to nelepší a k potravinové alergii (kterou testujeme ten rok, jenže můžeme testovat jen když je v pořádku) dostává injekce proti alergii z prostředí, poslední injekci měla v půlce srpna a přes noc o víkendu začalo hnisat ucho, ještě si do něj vydrbala díru, takže další injekce, navíc tam teď měla i nějaké bakterie, takže ještě antibiotika. A jak jí to trápí, tak nespí a když nespí, tak moc nespíme ani my.
MagrátaChudinka. Jak jsou nemocné kočky, tak to je u nás v rodině poprask. Všichni trpí s nima. Tak se držte oba. Daníkovi ať je lépe![]()
achjo, moje stařičké morče se zjevně necítí nejlépe - a já jsem na pochybách .. Vždycky když smutně sedí nebo leží a ztěžka dýchá, si říkám, že už ano, že ho odvezu na uspání, ať se netrápí..a když pak vstane a došourá se k seníku a skousne pár stébel tak zas ne...![]()
SunEclipse To je veru ťažké rozhodovanie.....![]()
SunEclipse těžké rozhodnutí ![]()
Daník měl včera další narkozu, zas ucpaná močová trubice a nakonec má vývod (jen na pár dní).. druhá možnost byla ho uspat ![]()
Celou noc jsem ho hlídala, aby byl v teple... hlavně musí pít a jíst, jinak to nedá... pije sám, jídlo do něj dostáváme stříkačkou... je pořád dost unavený
Je mu teprve 5,5 , je nejmladší ze smečky

Magráta
mama měla kocourka v podobny situaci, vypadalo to už úplně nejzoufalejc a bylo mu taky málo, kolem 3. nakonec pomohlo seriznuti špičky pindika, kde se to ucpavalo...vegetil pak spokojeně dalších asi 12 let
moc preju, ať se to u vás brzo k lepšímu obrátí ![]()
V burmilí skupině je kocourek, ze kterého udělali kočičku, jinak by to prý nedal a už několik let dobrý.
Magráta SunEclipse
Držíme doma všechny tlapky a palce, ať je jim lépe.
Zu mozna to znas, ale tady maji dobre pamlsky pri alergii na drubezi maso
https://www.krmivahulin.cz/p/vycvikovy-pamlsek-hmyzi-protein-peletky-8-mm#5681
https://www.krmivahulin.cz/p/mini-pamlsek-hmyzi-protein-s-rasami-kulicky-12-mm#5676

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.