SunEclipse To je smutný. ![]()
Chlpáči a iné
Daník měl jít včera na vyndání té cévky, ale v neděli ráno si ji vytáhl sám ... zatím dobrý, chodí na záchod, jí, pije a v pátek jdeme na další dávku ATB
Ztratila se nám ludana...kočka z bytu. Zřejmě vyběhla, když jsme stěhovali věci. A někdo ji vykopl přes dvoje vchodové dveře! Já vůbec nevím, co k tomu říct..jsou ti lidi normální?
tv a nemůže být schovaná někde v domě? Když si vzpomenu jak se nám ztratila Ebby...půl dne jsme ji hledali...naštěstí našli. Byla v domě, za pytlema se dřívím a musela tam být už od večera. Našli jsme ji v 5 odpoledne.
SunEclipse to je mi líto ![]()
Catherinne prohledáno všechno. Dům má čtyři patra, do sklepa se nedá bez klíče dostat.
tv já vím, že každá rada blbá, protože jste udělali určitě všechno...nikdo ze sousedů ji doma nemá?
My měli pár hodin sousedovi kocourka, když byl ještě kotě, taky si nevšimli, že jim utekl.
Je to moje noční můra! Naštěstí kočky už při odchodu ke dveřím nechodí, vždycky je ale zkontroluji, kde jsou.
Moc držím palce aby se našel ![]()
Catherinne obešla jsem skoro všechny, pět sousedů doma nebylo. Přijde mi to úplně neskutečné. Lepim všude letáky, chodím a volám..nic.
tv a někde v krabici není? nebo u někoho v bytě? nebo mohl zrovna někdo jít do toho sklepa... chudinka, ať se brzo najdete!
tv já taky volala, chrastila granulkama, u nás by se do sklepů dostala, jsou tam jen mříže, ať to větrá, ale ony dolů nechodily. Vždycky jen nahoru a tam byly ty pytle...nahlížela jsem za ně několikrát a ani nepípla. Ozvala se až na zamňoukání Adinky. Byly to hrozné hodiny bezmoci.
Moc na tebe myslím
tv a někde v krabici není? nebo u někoho v bytě? nebo mohl zrovna někdo jít do toho sklepa... chudinka, ať se brzo najdete!
Je to už dva dny. Maly dům, 14 bytu. Většinu jsem obešla. Sklep jsem zkoušela 2x, sama by tam nedošla, je to přes zámek.
Catherinne moc děkuju za podporu. Chodivam venku s celovkou a brečím u toho.
tv a bojí se lidí nebo by se k někomu přidala?
tv na weby, kam se hlásí nalezená zvířata jsi se dívala? Na místní útulek, na ZtraceneANalezeneKocky na facebooku nebo na zvířecího detektiva?
tv na weby, kam se hlásí nalezená zvířata jsi se dívala? Na místní útulek, na ZtraceneANalezeneKocky na facebooku nebo na zvířecího detektiva?
DO útulku jsem volala, cokoli bylo možné, jsem informovala, letáky vylepuju.
tv to je blbý, to bude někde schovaná. Možná ji vyžene hlad. Moc přeju ať se najde ![]()
tv Bude někde opravdu blízko domu. Prohledej co nejbližší křoví, popelnice, výklenky. Pokud nechodila ven, tak bude její největší přání se schovat. Volání asi nepomůže. Moc na tebe myslím
, ať ji najdeš.
Edit...někde v těch stěhovacích bednách, věcech, skříňkách, být nemůže?
Renusatko děkuju. Obcházím to, prolezam. Snad...dám vědět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.