Zu baltik já bych se při podezření na jakoukoliv alergii pamlskům z krmiva Hulín (a že je prodává každý druhý e-shop v ČR) vyhnula velkým obloukem. Řešila jsem to teď nedávno v MushGO a prý je ta kvalita velmi kolísavá, často jsou s dodávkami problémy a vrací jim to, takže mi prostě nedokáže s jistotou garantovat složení. U alergického psa bych to neriskovala. Jinak jsou ty pamlsky v praktické velikosti a psům chutnají, takže pro zdravého psa není problém (i když poslední dobou tam bylo neskutečné množství štětin
, jsem to přebírala jak popelka).
Chlpáči a iné
Zu máte eliminační dietu nebo jsi nechala udělat testy?
Krehutka aha, tak diky za upresneni, to jsem nevedela
Krehutka přes rok eliminační a testy doktorka dělala na roztoče, blechy, pyl a plísně (pyl a roztoči jí vyšly). Říkala, že nerada dělá ty potravinový testy a už si to nepamatuju, jestli je to nějak zkreslený snad.
Zu jo, ty potravinové testy právě moc průkazné nejsou.
My se teď už přes měsíc potýkáme s úplně rozhašeným zažíváním způsobeným nejspíš původně parazitem (cryptosporidium vyšlo na jeden křížek), ale než se na to přišlo, byla taky ve hře potravinová intolerance a představa přísné eliminačky mě teda děsila. A jak píšeš, pro někoho, kdo odměňuje často a se psem má hodně aktivit, je to dost omezující. Ještě stále nejsme úplně za vodou a dává se to dohromady fakt dlouho.
Krehutka zvykneš si, i pes. Ta dieta je teda fakt drahá a to je pes nebo jídlo to poslední na čem šetřim
Hlavně, že jí to chutná, z toho jsem měla největší obavy. Původně jsem krmila Barking heads a vždycky to přestala jíst, ale to nejspíš bylo právě způsobený alergií...
No a odměňování si prostě člověk musí zvyknout... čistě zeleninové granulky od Barking h., to nejdřív dát cizímu psovi, pak jí chutnaj víc, top hračky, hypogranule ve štěněcí velikosti a pak ty hypoalergenní ňamky, který denně řežu a z jedný kosti udělám 4 menší. Jo a miluje mrkev, tak doma cvičí na mrkev a banán :)
Nejlepší cvičení ale je, když zrovna testujeme nějaké maso, to mám pak dojem, že se z toho naučí i salta :))
Až dotestujeme a jestli jí to bude k duhu, půjdu do barfu.
SunEclipse ach jo, tohle rozhodování, to je vždycky trápení. ![]()

tak už jsou oba mí morčáčkové spolu za duhou a nic je nebolí ..jenom já tu bulim jak želva
SunEclipse drž se ![]()
SunEclipse
To mě mrzí. Drž se.
SunEclipse to mě mrzí ![]()
SunEclipse zlaticka![]()
SunEclipse ❤️
díky všem za účast - ještě musím "uspořádat pozůstalost" - už jsem domluvená, že si vše vezme hlodavčí azyl.
SunEclipse
to mě moc mrzí.. ![]()
SunEclipse Tak to mě mrzí
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.