Zina Měla u vás krásný život ![]()
Chlpáči a iné
Zina Človek vždy ťažko nesie odchod takýchto členov rodiny, hoci v podvedomí dobre vie, aký čas života im je nadelený......chovali sme osmakov degu, tam je životnosť cca 5 rokov, ale zase sú náchylní na rôzne ochorenia, takže náš Mišo, ktorý bol jedinečný, odišiel po asi 2 rokov. Žiadny z ďalších sa mu už nikdy v ničom nevyrovnal.
Súcitím s Tebou![]()
příští víkend je sčítání ptáčků na krmítkách, nakupte slunečnici!
Hele k nám najednou přestali lítat... že by neměli hlad když se oteplilo nebo co? Nasypáno mají...
barbucha u mě to samý, je jich teď málo... dřív to byly hejna sýkorek, brhlíci, zvonohlíci, i strakapoud.... netušim proč... nebyl zas nějakej mor? nebo co ta ptačí chřipka? ![]()
RoSa u nas taky ani noha
No nestraš ![]()
U nás je to klasika, krmení si vydupou koilikrát už v půlce srpna a během tří měsíců padne několik kilo slunečnice, ale jak se udělá opravdová zima, všichni někam zmizí.
u nás jsou krmítka v obležení , ale taky se nám zdá že ubývají
U nas myslim stavy neridnou, lojove koule zavesene na strome mizi rychlosti blesku a krmitko musim dosypavat taky kazdy den. A jeste se vofrnujou nad ptacim zobem, slunecnici vyzerou hned a to drobny tam zustava.
Náš Angrešt je pacient. U veta vzorný, doma pekelný. S tímhle standartně velkým límcem si dokázal pruban rozervat na kusy. Musela jsem jet pro větší, jak na tygra, s tím už si neporadí, tak tiše zuří.

Daník měl ten límec asi tak 15 minut a pak se mu podařilo ho sundat, učinila jsem ještě další dva pokusy a pak jsem se na to vyprdla :-) On to ale zvládal i bez límce (i když nakonec si po pár dnech ten katetr vytáhl)
Zdravím s již prázdnou větví - rozloučení s časem vánočním, respektive zdraví Vás "Skřítek", který byl z likvidace ozdob (byť skromných) poněkud smutný. Vločka už jí nikdo neříká, je to prostě skřítek
.

Sweet Potato
zlatíčko, vidím naši Piškvorku, když musela nosit stejnou ozdobu.
Malvin Krasavice, ty oči jsou magické
.
whiskas Skřítek je ultracute. ![]()
Angrešt už je z toho hodně otrávenej. A bude to asi na dlouho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.