Len no neslo to jinak...ale nevim, jestli ho nemám spis litovat
Nový přírůstek (tedy z mého pohledu, jsem ve skluzu)? Nádherné kotě, sameťák
. Jak se jmenuje?
Len no neslo to jinak...ale nevim, jestli ho nemám spis litovat
Nový přírůstek (tedy z mého pohledu, jsem ve skluzu)? Nádherné kotě, sameťák
. Jak se jmenuje?
A jako vždy, všichni zde vystavení mazlíci jsou kouzelní
. Marodům přeji brzké uzdravení a pohřešovaným, ať jsou včas nalezeni
.
Sweet Potato Já se mu nedivím, kdo by nebyl. Ale, jak jsem pochopila, tak je s límcem více méně smířen a vydrží! Pamatuji si na ten teror, když se Piškva rozhodla, že si límec sundá
. Lítala po bytě a snažila se z něj vyháknout. Tak jsme přitáhli "šrouby" :-D, nebylo zbytí.
A děkuji za Skřítka, je pořád jako kotě :-). June zůstáva madam :-D a nerada se fotí.
whiskas No smířen...když měl napřed ten menší, dělal takové prostocviky, že se k té ráně dostal. Tak má větší, s kterým se sotva dostane k vodě a krmení. A už ho párkrát sundal, protože muž je měkký a málo utáhl.
Sweet Potato Já muže chápu, je těžké být "drsný", byť je to pro dobro věci. Stačí jeden pohled pacienta a člověk by nejraději vyhověl, pak ovšem nastoupí rozumné argumenty
. Držím palce, ať je Angrešt brzo volný
.
whiskas Děkuju.
whiskas to je Mimičiči, už ji máme skoro dva mesice

Potrefenáhusa mimičiči teda ma uz slusnou hlavu britsky kocky![]()
711990 tady jo, jinak je ale furt dost špičatá
Potrefenáhusa Díky, je nádherná
.
Sweet Potato no kdo myslíš, že u nás vyměkne a dává Ebby ( která má dietní, ledvinový granule), kotěcí granulky Adinky (která potřebuje přibrat?)
A ta malá potvora to ví, když jsme doma samy, ani necekne, jen přijde páníček, vyrvál jak kdyby ji na nože brali!
whiskas Vločka tady dlouho nebyla, je krásná a vypadá teda smutně.
Catherinne No jo, konec Vánoc, to je důvod je smutku
. Ale ona se takto, jako truhlík (nemyslím si tedy, že je to smutek, spíš je taková vyjevená :-D), tváří docela často. Pak nezbývá, než skřítka rozveselit, poňuchňat, začít si hrát a je po "smutku".
Potrefenáhusa rozkošné, obe ![]()
whiskas uplne som na tu vasu snehovu kráľovnú zabudla. Je prekrásna
Janulik03 Děkuji :-).
Magráta Je pořád jako kotě, snad jí to vydrží
.
Tuleníčko - Kvído + Linda, vzácný jev, oba v jedné krabici
.

whiskas Je krásná. Já bych chtěla bílou kočku, ale u main už se nějak nesmí množit a my už prý máme plno![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.