Myslíme na Mišutku. ![]()
Chlpáči a iné
Co s načatým pátečním večerem? Co třeba prasklá anální žlázka?
![]()

Chudák malej... Ještě že má Goliáše, ten se o něj pěkně stará
.
jestli u toho zapáchá jako gery po čistění análních žlázek, tak byhc se mu spíš obloukem vyhýbala
čímž to nechci nijak zlehčovat. gery na ucpávání žlázek trpěl a vždycky smrděl jak tchoř.
Kto je gery? ja som najprv myslela že je to preklep a je to grey, ale toľko preklepov za sebou to asi nie.
Už i Rufík? Taky prosím za mě podrbat a pohladit!
Snad už těch marodů bylo dost, doufám, že ta ohavná série už skončí!
Na tebe jsem si dnes vzpomněla, když jsem v jedné pražské kavárně potkala čtyřměsíční štěně plemene hovawart :-). Byl to klasický kavárenský povaleč... Říkala jsem si, jak k tomu přijde Jiná Realita, že má takového vejlupka
.
Samozřejmě držím palce i Mišutce a všem ostatním marodům, ať jsou brzo fit.
Ach chudáčik. No musíte drbať drbať drbať!!!
Ako sa to prejavilo, krvou v stolici, alebo výtok? A prečo má ufo? Pardon že sa tak hlúpo pýtam, ale nemám s tým skúsenosti.
nesmrdi to vubec,ale prasklo to,takze mu to vycistili a dali atb, teklo z toho docela dost krve
chudák malej ![]()
náš předchozí hovawart, budiž mu země lehká ![]()
Já mám pocit, že ty anální žlázky smrdí jen tehdy, když psi trpí právě na to ucpávání, jinak se pročišťují tak nějak samy.
Kdyz jsem přišla z prace,mel ten zadek oteklej a trochu sankoval a pak se to dost rychle zhoršilo,tak jsme vyrazili na veterinu,v čekárně uz z toho docela tekla krev. Asi to dost bolí,chudak,ja to taky dost špatně snasim a na těch veterinach bejvam taky v polotransu
Ja som jeho meno nikdy nepochytila.
No dúfam že to chudáčika Rufíka čo najskôr prejde. Teraz musíte prejsť na rozmazlovací mód, ešteže je víkend a budete s ním. Veteriny sú zlo, v pondelok ideme vyťahovať stehy. Musí ísť aj priateľ, ja sa na to nemôžem ani pozerať, Idem síce ako psych. podpora, ale Amy na tom bude asi lepšie ako ja. Hlavne si neviem predstaviť ako sa vyťahujú kovové stehy. Mlží sa mi pred očami už teraz
Chudák Rufíček..tak ať ho to nebolí..
a Sweet Potato na Mišutku myslím taky..
Au! Chudák malej.
Mazlit, mazlit, mazlit! ![]()

Chudinka, jak to statečně nese
Tak ať je brzo líp!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my