boze moj, ake super fotky s Amy :-) ste super stylova dvojka - to tvoje tricko s tymi boston teriermi, aaaaaaaaa, parada!
Chlpáči a iné
Tak to jsou s Blackem stejně staří. Tedy stejně mladí. 13 není žádný věk :-)
black vypadá hrozně podobně jako pupík :) až bude tedy starší, teď je ještě takový rozjívený.
mame na cvicaku hovawartov. ked Blačko sedi vedla nich, tak si z neho vsetci robia srandu, ze vyzera ako ich zmensenina, lebo hlavy, vyrazy aj chlpate hrude
maju velmi podobne:-)
Dadoo hlavne, nech su obaja (B. aj Dadoo) zdravi :-)
boze moj, ake super fotky s Amy :-) ste super stylova dvojka - to tvoje tricko s tymi boston teriermi, aaaaaaaaa, parada!
ďakujem :D
Vzdelávať sa treba. Aj s ponožkou v tlame ![]()
Tulen netuleň, krásny je Blackino. A žiadnu šedivú bradu nevidím!!! ![]()
A zima nekončí. Ja už som dúfala na oteplenie. Včera bolo nad nulou konečne, ale tak dnes je znovu -10. ![]()
vzdy, ked hovorite o Pupickovi, tak ja si ho viem zivo predstavit, lebo ti nasi su v podobnom veku, fotky z konca leta, mali nejake cca 4 mesiace, uz vtedy to boli poniky...

...dnes su z nich poriadne kone :-D

EDIT: dokaz, ze su to fakt obludy obrovske :-D ![]()

Tak Mišutku viděli páni doktoři. Jediná relativně dobrá zpráva je, že to je daleko od toho původního nádoru, není to jeho odnož. Je to nějaký nový ksindl, lipom nebo něco podobně banálního to na 99,99% není. Že se něco může objevit, to jsem věděla. Že to musí ven, to taky. Ale doufala jsem, že to bude menší zákrok, než ten minulý, spojený s amputací. Tak to bohužel nebude. Aby to mělo smysl, musí se vzít dost velký kus tkáně okolo. Operovat ji budou 6.února.
chuďátko, budeme na vás moc myslet!
vy sa tam obe drzte, my tu drzime palce!
No teda ja som vedela že Howawarti sú veľký psi, ale teraz na základe tvojej fotky už viem že je to ozaj Poník.
Držím, držím silno palce a dúfam že to bude v oveľa menšom rozsaahu ako u nás. Zlatíčko Myšutka nech sa drží. ![]()
Dík. Tvoje poznámka o Zunce s clip-in příčesky mi zvedla náladu. Je pravda, že kropenaté jsou dost podobně, jen ze Zunky by byly odhadem tak čtyři takové netopýrky.
![]()

ad deky: to je teda nějaká telepatie, včera mi přišla pogratulovat k narozeninám kamarádka a dostala jsem deku z H&M; no a dlouho jsem ji neubránila - dneska už je to Ronýskovo

tak ale tu fotku asi nebudete ukazovat kamarádce, nebo jo? :-D
u tý první fotky se nedalo nevzpomenout na žluťáska...![]()

tak ale tu fotku asi nebudete ukazovat kamarádce, nebo jo? :-D
nene, však ono to bylo jen na chvilku, hned jsem ho hnala - ale asi ji budu muset fakt lépe zabezpečit ![]()
Do skrine s ňou a chodiť sa pozerať. A keď príde kamarátka vybaliť ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my