stojim v rade na Oticka ![]()
Chlpáči a iné

Královna na trůně :)
jsem neodolala ![]()

jéé ! no ještě, že ji nemá pravou, to bychom s ní už fakt nevydrželi
Otíčka prosím podrbat za ouškem a pod bradou (nebo kde to má rád) a něco dobrého k tomu.
Lizani usi je vyraz nejvyssiho stupne psi naklonnosti, Bonuse to taky rada.
LOL, ani nevím proč, ale první mi to problesklo hlavou v opačném gardu a říkám si, ok, jsou to tady samí chlupatí opečovávaní miláčci, ale není toto už trochu moc? ![]()
jinak přibyly samé super fotky, terapeutická amy je boží, a platí to i pro ostatní. a otíčkovi držím pěsti...![]()
španělé mají nějaký vlastní dogovitý psy, španělskýho mastina, perro de presa canario nebo mallorquin. Já jsem tohle zažila dělat jednu německou dogu, jakmile si někdo sedl venku na lavičku, Dino se mu zadkem posadil na klín. A ještě na noze rád postál, to byl nějakej oblíbenej vtip. To byl krásnej pes, černej, velikej.
U nás vyzerá canisterapia takto, niekedy si ani čítať nemôžem. Dokonca aj keď sedím na stoličke pri pc tak terapia je v plnom prúde. ![]()

To je taková krása ![]()
Trošku závidím, Terry na mazlení není, ani jako štěňátko nebyl. Podrbat, to jo, ale jen chvilku a pak začne blbnout (hrát si). Nějaké objímání, na to není, asi, že je mu horko?
I když, Rufíček je taky chlupatej a nepřehřívá se![]()
![]()
Proti cendovi je Ruficek holatko,on kromě krku,kalhot a ocasu nema skoro podsadu,cenda fakt byl jinej matros,mazlivej byl hodne,ale taky dlouho nevydržel
Tak bostoni sú mazlivý. Bola to tak trochu podmienka pri výbere plemena :D. A že som tým výberom strávila tak rok možno aj viac. Som si chcela byť istá že sa k sebe budeme hodiť. A myslím, že sa hodíme. Amy je akčná, múdra, vtipná, mazlivá, prešibaná...
A teplo jej je málokedy, vyhrieva sa pri radiátore ako Goliáš :) A veľmi rada sa opaľuje
ta poslední fotka v dece je prostě ňuňu
pupík se kupodivu taky rád mazlí, dokonce bych řekla čím dál víc, předchozí hovawart se jako štěně nemazlil vůbec, až tak po druhém roce teda milostivě začal a pak se mazlil rád. ron mazlení miluje, hlavně lechtání za ušima. ale do deky bych ho určitě zabalit nedokázala ![]()
Máme doma taky léčivku. Na tenhle gauč NIKDY neleze. Nezajímá ji. Jakmile ale na něm ležím a jsem nemocná, okamžitě přilehne a pomáhá marodit. Včera mi olízala nohy skoro na kost. Taková sestra v akci ![]()

a nepotřebujete větší gauč? :-D ![]()
On jde ještě rozložit :-D
Nebylo ale v plánu ležet dole na gauči. Jenže v 11 jsem pustila obě holky ven a Dara se vrátila skoro za hodinu a Bertička až s manželem v 16 hod! Ta bestie opět našla únikovou cestu a hned ji naučila i Darmilku. 5 hodin pak čekala venku na sněhu, až se vrátí manžel. A já zatím ležela dole na gauči, protože nahoře v posteli bych ji neslyšela a bála jsem se, aby jí venku nebyla pak zima, kdyby se nemohla dostat dovnitř (...) ![]()
blahozelame Netopyrke Jackie! prajeme este vela, vela radostnych chvil s partackami kockami, dvojnohym kolektivom & dalsimi stvornohymi kamosmi
oslavu mala kralovsku!!! to je ten tazky psi zivot, achjo ;-)
p.s. Jackie vyzera ako Zunka s clip in vlasmi :-D
aj u nas sa mysli na Oticka
pomojkat aj za nas! :-)
ja mam doma tulena
dnes rano u nas -18°. Zuna schovana vnutri, Black sa valal v snehu...
ale na takmer 13 rokov vyzera dobre, nie? az na tu sivu bradu
bobanek moj.
tak R.&G. su neskutocne stylovi, rozkosni & nadherni!!!! to je canisterapia fotkou toto
len aby sa nezabudlo, ze si to stale myslim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my