Chlpáči a iné
Snad tady nedostanu naloženo, ale ona ten pupek měla úplně holý a my mysleli, že je to normální.
casem si vylízala na boku docela velké kolo. Přestali jsme dávat kapsičky s kuřecím, kolo na boku zarostlo a už zarůstá i to břicho.
tv jo, kuřecí prý někteří nesnáší. Tak ale je super, že jste na to přišli a bude mít zas hezký bříško. Vendelín má chlupů za tři kočky, ani nevím, že má bradavky, při drbání je skoro necítím.
andulka01nás ani nenapadlo, že to není normální, říkáme ji "princezna tlustěna".![]()
Kočky hlídala tři dny paní na hlídání a prý to bylo fajn

Catherinne Hlídá i pejsky? Dala bys mi kontakt?
Samantha jestli hlídá pejsky nevím a jestli můžu předat kontakt se zeptám.
Catherinne Dík. Potřebuji osobní reference. A když ty jsi spokojená (resp. dámy), tak budu v pohodě i já ![]()
Len my sdílíme kočku?:)

Kokoska naštěstí tihle mameluci prostě nežerou co pro ně není ok. Pejsci to maj složitější. Ovšem alergii na kočky, to slyším poprvé.
rasaNori Podoba je značná! Doufám, že je taky tak mazlivá ![]()
barbucha myslim ty ses někde ptala, jestli ten Atix jde používat na vyndavani klíšťat i u zvířat? Dneska jsem ho kupovala a jde

Jo, to jsem byla já. Dík!
Mimičiči si včera pobyla přes poledne asi čtyři hodiny zavřená v autě, naštěstí jsme odpoledne ještě někam jeli a naštěstí to přežila bez úhony, ale teda ![]()
nastesti maj ty kočky asi fakt jinou termoregulaci, mimicici je jak salamandr

Potrefenáhusa no teda! Naštěstí to dobře dopadlo.
Potrefenáhusa ježíšmarja, chudinka. A jak se tvářila, když jste na ni přišli?
Raduza úplně v pohode a šla si lehnout pod auto
Potrefenáhusa jak se tam dostala, ze jste si ji nevsimli? Hlavne ze ji nic neni, treba si myslela "konecne teplicko".
Kokoska jednoduše, muž byl nakoupit a pak vyndaval nakup a nosil ho domu a ona tam mezitím nastoupila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje