Potrefenáhusa z Mimicici je teda poradny kus kocky!
Chlpáči a iné
Kokoska mimicici je tlusta jako prase!
a ma ted hustej takovej stojací a uplne plysovej kožich
Potrefenáhusa co bych za to dala, kdyby ty mý dva dokázali aspoň hodinu strávit ve společném pelíšku. Nesnášej se a rvou se skoro furt, když se potkaj. Naštěstí maj každej trochu jinej režim a jinej rajón, takže se potkávají na ranní jídlo (rvačka a dupot po celém bytě v půl šesté ráno) a večer na posezení s námi a večeři. To vydržej cca bez rvačky, ale jen výjimečně oba ve stejným pokoji. Ale Venouš Zrzavýho fakt masakruje, tuhle měl šrám přes celý čenich. Přitom by stačilo, kdyby za ní nedolejzal, jenže on je takovej moula...

andulka01 naše spolu vychází v pohode, i se vítaj a otiraj o sebe, bezne na sebe nijak neprskaj, ale ta hodina po příchodu domu je dost výbušná, většinou mimicici kouše zezadu Goliáše už při průchodu předsíni a pak prudi, dokud ho nevyprudi, on ma výrazně navrch a ona dorazi, dokud ji nezmastí
ježiš takhle vysírací je jedna z bonsai cats. prudí kocoura, prudí ségru, dostane od obou na budku a ječí. a za chvíli zas. prostě taková ta protivná hádavá ukňouraná holčička :)
U nás se marod a zvířata to vyuzivaji k mazlení.

rysamona to je boží
(marodovi přeji brzké uzdravení)
Potrefenáhusa andulka01 super dvojky
Dcera už je skoro zdravá, teď jsem na hromadě já s mužem. ![]()
rysamona tak přeji brzké uzdravení
a máte taky ošetřovatele? Já jsem občas mívala dost hrozné záchvaty migrény, takže jsem musela ležet, a to jsem byla obklopená smečkou. Většinou mi leželi úplně u hlavy
Magráta tak ty naší tak empaticti nejsou. Ale mám kamarádku, jejíž pes asi dvě hodiny před tím než má migrénu tak začne vyvádět tak může učinit protiopatreni.
Tohle je naše venkovní kocka
kocour teda chrápe nahoře v posteli, ale tahle je prostě gaucova...

Ebby má ode dneška senzor na měření cukru v krvi, takže nám na přibližně 10 až 14 dní odpadá braní kapky krve z ouška. Snad si to nestrhne dřív. Déle to stejně nevydrží, musí se dát nový.
Je to ta nejhodnější kočička na světě ❤️

Catherinne
je statečná moc
Catherinne to teda. Nasi by si to okamzite vyrvali. Beruska sikovna ![]()
andulka01 je, opravdu, paní doktorka říkala, že si fakt nedokáže vybavit jinou kočku se kterou by mohla tohle dělat. moora Ebby si to asi nevyrve, spíš se bojím aby jí to Áďa neoblizovala spolu s kožíškem a jazykem to nestrhla ona. Byl tady návrh košilky z nějakého rukávu, ale to jí asi nemůžu udělat.
Uvidíme co bude, ale je to super, do mobilní aplikace mi chodí info co 15 minut.

Catherinne tak at to vydrzi a pomuze k nastaveni spravne lecby.

andulka01 myslim, ze je znepokojen osudem rygrů v této rodině :-)
Potrefenáhusa všimla jsem si
, že to u vás nemají lehké
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje