Ebby v tom už dva dny brutálně lítá a my netušíme proč...![]()

Ebby v tom už dva dny brutálně lítá a my netušíme proč...![]()

Jak vozíte psy v autě? Vždycky jsme je měli v kufru, ale ta naše opice se z něho dostane na zadní sedadlo během pěti vteřin.
Catherinne to nevypada hezky. Neni mozny, ze obcas sezere neco, co nema, treba kdyz nejste doma?
brrr Kleinmetall Allsafe - je to testovaný v crashtestech od TÜV, k tomu tuhle rychlospojku (s lepší karabinou teda)... plus Hobbydog potah
brrr my vozíme v kufru a nainstalovali jsme mříže
brrr kupte mříž, jsou i univerzální.
Vozím na zadním sedadle a někdy v kufru. Potřebovala jsem svézt další osobu se psem. Tak jsem ho šoupla do kufru, pracně jsem nainstalovala síťku, aby tam měl aspoň optickou překážku. Druhý pes měl jet s majitelem na místě spolujezdce.. no sotva nastoupili, propasíroval se skrz síťku ![]()
A jeden pro jistotu měl touhu přelízat ze zadního sedadla do předu.
a kde jsou ti empatičtí psi! Mám teplotu, mam se nemocně a tuším krušný víkend s požadavkem na vytváření zábavy psovi, protože jsem přeci doma!
A ještě si chodí lehnout na balkon, jakože moc topím nebo co (jo mně je zima) ![]()
bublifuk ono jde taky o policajty: buď za mříží v kufru, nebo přigurtovanej v kšírách na sedačkách (nebo v přenosce)
RoSa jojo, nezabezpečený předmět. Vím, že ho nepřevážím úplně správně. Nejbezpečnější je klec, ale na to už bych ho asi nenaučila.
Kokoska ne, nic takového se nemůže stát.
bublifuk ale on bude empatickej, bude ti nosit ožižlanej míček/hračku až pod ruku, abys to nemusela hledat někde po bytě!
bublifuk naše psice je miláček, ale že by nějak zohlednila když je mi na chcipnuti, to ani omylem. Ještě na mě blbě čuměla jako když už jsi se mnou nešla do lesa tak mi tady aspoň nechrchlej, budis mě. ![]()
bublifuk to dělal ruficek
ale jeho bylo spíš nekdy tezky přesvědčit k ty akci
brrr ty kšíry se daj použít i při běžnym venčení, kdo má radši než obojek... jo a na tý autodece má Ronýsek ještě matraci do dětský postýlky s chlupatym potahem - a jezdí moc rád, je to velkej motorista!
jen teď na stáří je pro něj vysokej ten výskok, tak mu nadzvedávám prdel při nastupování
bublifukBývá jí občas v autě i špatně a fakt ho moc nemusí. Když vidí ven, je to hned lepší. Jo a taky nemáme kombíka, ale sedan, ten kufr má nižší světlost.
brrr já taky vozím vzadu na ksirach. Já si u toho kufru vždycky představím jak to někdo za mnou nedobrzdi...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.