Karja ale je krásna, o to pokoj
Chlpáči a iné
Karja to máš za to, že jste chtěli mít nejkrásnější kočku v okolí
naši mají poslední kotě ze stodoly, které už nikdo nechtěl a je to zlaťák. Holky ho furt tahaj, buďto má kocouří školu nebo je zrovna miminko a jak rád drží a ještě je ochotnej spát mimo barák![]()

monis Jéje, no přesně takhla tahavá byla ta minulá. Dcera ji třeba nosila v podpaždí furt, šla do jednoho pokoje, přenesla kočku, pak do dalšího, přenesla kočku. Takhle s ní otvírala i na velikonoce koledníkům a jeden, co si s námi povídal a zdržel se déle prohlásil "ježiš, to je živá kočka, to není plyšák?".
Ano ano, máš pravdu, říkala jsem muži, že je to jako s ženami, prostě ta krása není to nejduležitější no.
moora hahaha, jojojo. Ta původní majitelka nám říkala, že kdybychom si to náhodou museli rozmyslet, a nemohli si ji z nějakého duvodu nechat, at jí přivezeme zpátky a nedáváme nikomu dalšímu. Tak jsme si z toho dělali srandu, kdybychom se tam objevili příští léto a "noo tak jsme si to rozmysleli, tak tady jí máte":-D
Z ranni prochazky

Ale já bych řekla, že se tváří docela fajn na te první fotce. Co jsme si to privezli!!
ty jo, tady vypadá ta vaše kóča teda fakt pekelně
Adéla už sníh otestovala a usoudila, že dobré. A konečně se venku nechala vyfotit z blízka a neni to jen prdel v dálce.

Ronýsek kašle a kejchá, asi nastydnul, jak nám pár dní nefungoval ten kotel...
co mu dávat? k doktorovi se mi s tim zatim nechce...
jitrocelový sirup... co dalšího? nějaký kapky?
brrr Shanel někdo kočičku? Ale dneska je chudák v psychoze, měli jsme návštěvu a to nezvládá. Dokonce sla dobrovolně ven... 
Karja Prosím tě, to je reál nebo to nějak upravuješ ve Photoshotu? ![]()
Samantha Real. A já navíc ani moc nefotím, a kočky už vůbec, když se po měsíci majitelka ptala, jak se má kočička, musela jsem ji jít vyfotit, abych měla dvě různé fotky. Takže to ani nevybiram z nějakého velkého množství. Proste s tou kočkou něco je:D
Karja dej tomu rok, dva a začne se ji to líbit ![]()

My byli teď u sestrenic, tam maj kocoura otahanyho už vetsima skolnima detma a ten tomu chodil vyloženě naproti ![]()

Magráta tak to jsou stejná krevní skupina, ten náš už se taky projel v kočárku
já už si kolikrát říkám, panebože, teď už jí fakt sekne a ne, pořád drží a čumí![]()
Karjanáš kocour se před návštěvámi schovával do šuplíku pod postelí. Po letech si zvykl a teď je z něj "lev salonu" ![]()

andulka01 Jojo, taky mě to hned napadlo;-)
Tady ty dva spolu stravej pulku noci venku ve společným pelíšku, pak prijdou domu a hodinu se rvou

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje