Chlpáči a iné
Sweet Potato To je rozkošný!
...jsou nádherný!![]()
Teď čtu na netu, že 9/1 se ztratili dva novofundlandi (hnědý a černý) ze zahrady. Úplně to nevypadá, že by měli až tak toulavé tlapky. Nedovedu so představit, jak zmizí ze světa takoví obři! Snad se najdou.
bublifuk to je hrozny....v Libni se nasel po 9 dnech pes, ktery na silvestra utekl po rané z petardy...nekdo ho nastesti slysel stekat v kanale a vyndali ho v poradku hasici
snad se najdou i fundlaci :-(
to sleduju. Vypada to, ze je spis nekdo ukradl
.
Jos To bych tipla spíš. To je tak hrozný!!! ![]()
![]()
Sweet Potato jsou boží ![]()
Kudy chodí, tudy škodí, ale když spinkají, jsou to zlatíčka.
Tomu se mi nechce věřit:-D.
Ale ten chlupáč není od nás, že? Takže máš tři?
Karja To je pan Tymián.
Tři kocouři. Není to ideální. Ač kastrovaní, někdo záškodničí.
Teď čtu na netu, že 9/1 se ztratili dva novofundlandi (hnědý a černý) ze zahrady. Úplně to nevypadá, že by měli až tak toulavé tlapky. Nedovedu so představit, jak zmizí ze světa takoví obři! Snad se najdou.
Držím palce, ať se najdou. Kamarádce ze zahrady ukradli retrívra a policisté prý říkali, že to není neobvyklé a mají takové případy krádeží čistokrevných psů :-(
bublifuk jedině pak asi sledovat inzerci bezpapíráků a chtít vidět rodiče... já si pamatuju případ, kdy zas otrávili na zahradě přes plot hozeným otráveným buřtem RR-šampióna výstav - konkurenční boj... ![]()
RoSa konkurenční boj?!
to už ty lidi fakt musí být nemocní!
Teď byl případ, kdy si osoba koupila psa s PP a pak ho v podstatě měla zavřenýho ve sklepě a minimálně trápila hladem (a nebyl to jeden pes ale tři - různá plemena).
bublifuk jsou stejni jako jini psi. Ten soucasny sam od sebe nejde, ale lovecka fena ano a on ji nasleduje. Ale za takovou dobu by se uz nekde nasli, zatoulani nebo srazeni autem. Tohle je divne. Oni jsou noumove a normalne vlezou do auta k cizimu. U nas je brzda taky spis ta mala fena, ta by jecela a asi kousla....ale zas to neni modni plemeno, neprodavaji se za nejake extra vysoke castky. Orientacne to muze byt 30-35tis za psa. Mozna i min, a dost prozerou
Ronna , jak to vypadá s alergií?
Jos bublifuk Strejdovi utekl pes a utopil se, prolomil se s ním led. Taky to trvalo, než se našel a to vlastne věděli, kde ho cca hledat. Takze se i může stát na výletě nějaké neštěstí.
Včera se milostpán přiznal, že se mu Poppy vyvlíkla z kšír
Měla je povolený na kabátek, kterej jí ovšem nedal a kšíry neutáhnul
Naštěstí neutekla, jen poodešla... to už bych psala z vazby!
Ale nechápu, jak někdo může ukrát takový telata, a ještě zpoza plotu. Já bych se k tomu bála jen přiblížit ![]()
barbucha To mi povídej, tihle zdrhači. Dneska jsem se byla o poledne projít a najednou u vody nějakej pes, s obojkem, takovej asi loveckej, ale nikde nikdo, vedla tam jen jedna cesta a nikdo ani 100m dozadu ani 100m dopředu. Jako nemám to ráda a dost si mě prohlížel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje