Catherinne Je úžasná a vy taky ![]()
Chlpáči a iné
Catherinne tak jste to zvladli, to jsem rada. A jak vypada cukr po tom vylete?
Kokoska je to pořád horská dráha, absolutně nevyzpytatelné, nemá to žádný pravidla v návaznosti na inzulín. Ten se před 14 dny vyměnil s tím, že jiný bude třeba fungovat, ale nefungule. Teda trošku a někdy asi ano, ale spíš ne. Jdeme zítra na doporučení naší mvdr. na konzultaci k někomu jinému, ale na léčbu Senvelgem ( což není inzulín, ale něco jiného) není Ebby bohužel v rámci těch šílených výkyvů vhodný adept. Tak uvidíme, co se dozvíme.
Catherinne tak at dobre poradi!
Tak to naše zlatíčko má ke všemu ještě zánět slinivky a ten zánět narušuje účinek inzulínu. Takže antibiotika, léky na bolest a milión pohlazení denně ![]()
A moc doufáme, že se to začne zlepšovat.
Catherinne drzim palce! ![]()
Tady v Ostravě se taky začali ztrácet psi, ze zamčených zahrad. Teď jsem fakt vděčná za naši kgb sousedku a kamery všude...
Jinak seznamte se, tohle je Dračiko Re-No-Ko. Na začátku března si jedeme pro chlupatou hromádku problémů![]()
rasaNori juuu co to bude az to bude?
711990 jsme tradicionalisti, tudiz opet AUO![]()
Catherinne no teda! Tak at je brzo lip.
rasaNori to je rozkosny ![]()
rasaNori Jezuuu! Myšička!
Sweet Potato bude mit 8 kilo kdyz si ji vezmem:D
Catherinne drzim kocicce palce ![]()
moora Kokoska Sweet Potato Friga
Moc děkuji všem, je na ní vidět, že ty léky na bolest jí hodně pomohly, je taková vyklidněnější, jak tělíčkem, tak výrazem ve tváři. Zánět slinivky prý dost bolí, tak jsem ráda, že jsme na to přišli. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje