Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 20. ledna 2025 20:53

Zina možná se pletu, ale nebyla jsi na free sobotě u Desenského? Jaké to bylo? 

Narazila jsem na youtube na nějaký nový pořad s ním, kde se ptá P. Wolfová (ta mi přijde trochu mimo). Jsou to takové obecné řeči, nic kontroverzního, ale právě vím, že v určitých skupinách není Desenský vnímám úplně pozitivně.

Offline Samantha
3282 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 22:16

bublifuk 

Tak to by mě taky zajímalo, jaký je Desenský naživo. Jestli jako v médiích, tak bych tam nejela, to by neštěkali psi, ale já

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 07:07

Samantha myslím, že přesně takovej je, i když se to asi zlepšilo. Mně jde spíš o to funogvání se psy a jestli to má nějaký přínos.

Já nic nepředvedla ani před Šustou

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 11:14

bublifuk My jsme tam byli víckrát, ale už je to teda víc než deset let. Jestli se nic zásadně nezměnilo, což podle popisu na velkou změnu nevypadá, tak to byla taková pohodová akce, kde se psi vyblbli a dalo se tam něco dozvědět. Nepředstavuj si nic moc organizovanýho, vždycky se vytvořily menší a větší skupinky psů, mezi nima tam chodil RD a sem tam něco pořešil nebo vysvětlil. 

Naši psi si to tam vždycky užili, dá se tam jet i s protivnějšíma psama, ale musí mít náhubek, a zdrhači stopovačku. Na řešení psa, co startuje na všechno, tam ale není prostor, to je spíš na individuální schůzku (jestli je ještě dělá).

Offline Samantha
3282 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 21:58

Tak já nevím, co se to v Česku teď děje. Ztrácejí se velcí čistokrevní psi. Nejdřív ti novofundlani, teď zase doga harlekýn... 

Offline Karja
44197 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 22:39

Samantha No zdražilo hovězí...

Ne blbá sranda v blbým vláknu. 

Zítra vezu kočku na kastraci, ale mám ji dovézt kdykoliv dopoledne, zákrok proběhne přes poledne, a vyzvednu si jí odpoledne. Ale jako to tam bude někde dvě hodiny mnoukat než pujde na ten zákrok? To ji asi neuspí a neřeknou, hele čiči, prospi se, pujdeš na to až za tři hodky... že tu anestezii ji asi budou dávat až tesně před zákrokem ne...? 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 23:02

Karja Jo, to je hloupé, bude čekat v přenosce nebo jejich kleci. 

Offline Karja
44197 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 23:38

Sweet PotatoJá si taky myslím, měla jsem to domluvit víc přesně.

Offline JankaM
3051 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 07:45

Karja škoda že je tak daleko, dobrovolně bych jí tam 2 hodiny muchlala (pokud by se nechala ovšem) 

Offline Samantha
3282 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 09:43

KarjaJá nevím, jak u vás, ale na naší veterině (kterou máme přímo dole v domě) to zpoza dveří ubikací mňouká a kňučí pořád Tak jedna navíc se snese... 
(to máš za to hovězí

Offline andulka01
12759 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 09:20

Karja neublíží jí to, holt si hodinku zamňouká, ale oni jsou v těch ordinacích moc hodné sestřičky. A zrovna o tu vaši bych si starosti nedělala, ta si tam najde dvounohou kamarádku razdva. (anebo kočička bude vděční za hodinku klidu )

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 17:19
Reakce na zdensy:

Ronna , jak to vypadá s alergií?

​Ahoj, stále stejně, škrábe se, umývá a umývá. Zkusím nějaké bylinky do jídla.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 17:21

Karja našeho uspal přede mnou a pak jsem si za dvě hodiny přišla

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 17:41

Ronna , zkus mu dát na chvilinku polštářek s kozlikem lékařským, kočky to milují 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 25. ledna 2025 17:42

zdensy Děkuji, zkusím.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 01:01
Reakce na barbucha:

​Včera se milostpán přiznal, že se mu Poppy vyvlíkla z kšír Měla je povolený na kabátek, kterej jí ovšem nedal a kšíry neutáhnul Naštěstí neutekla, jen poodešla... to už bych psala z vazby!

Ale nechápu, jak někdo může ukrát takový telata, a ještě zpoza plotu. Já bych se k tomu bála jen přiblížit

​V Chicagu se takhle ze zahrad bezne kradou pitbulove. Hrozne se to tam ted rozmohlo

Ja uz jsem tak paranoidni, ze bych psiky na zahrade samotne nenechala, ani kdybych nejakou mela. 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 08:52

MP Marge ja se fakt bojím, jestli se ty psi nekradou na nějaký tajný psí zápasy :-( 

Offline Samantha
3282 příspěvků moje polička 26. ledna 2025 10:43

Potrefenáhusa

Tolik  zmizelých větších psů jsem v posledním půl roce nezaznamenala (adminuji jednu psí skupinu). Kloním se k názoru, že byli ukradeni. Bohužel k nějakému hnusnému účelu, nikoli k přeprodání jako mazlíka dle vzoru Švejka.

Tak tohle je prostě potvrzení (Otík je ta doga harlekýn) 

EDIT: Děkujeme za sdílení příspěvku. Otíka majitelé našli, bohužel již mrtvého......

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. ledna 2025 11:35

Potrefenáhusa Samantha achjo, asi jsem naivní. Do teď mně nenapadlo, že by to mohlo být k nějakému nepěknému účelu.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. ledna 2025 11:43

Zina to zní celkem zajímavě, ale bycha bych z toho v nervu asi hlavně já. Tak nějak nevím, jak tomu svýmu pomoct.

Na Desenského stránky jsem se občas podívala asi před šesti lety a už tehdy mi to přišlo takové nepřehledné a oldschool. Tak jsem to zkusila teď, jestli se něco nezměnilo a ono ne